Letovanje 2011,2012 a presli smo i na letovanje 2013 negde posle 220 strane

Started by veki, January 05, 2011, 02:47:58 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Quote from: Lani on August 02, 2012, 11:05:01 AM
Slažem se.  :)
Ja volim da imam lepu i dobru plažu kao bazu, u mestu u kom mi je smeštaj, za slučaj da nas neki dan mrzi da se vozimo ili za slučaj da deca neće. Ali retke su situacije da nas mrzi da se švrćkamo.

Isto :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

vrana

kod mene to ima veze pre svega sa uzrastm dece. kada najmladji clan ima tri ili vise godina, onda mi je bolja opcija svakodnevno landranje i svrckanje. sa manjim detetom preferiram udobnost sopstvene plaze i blizinu sopstvenog apartmana
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

prevodilica

ima li neko preporuku za Crnu Goru, neki privatni smeštaj, najam sobe, najviše do 6/7 dana?

mm žarko želi da me pošalje na more, ja nemam srca da ne vodim decu, još uvek se premišljam i tako...
on ne može na GO
sredstva su ograničena, poželjno što jeftinije, mada je mm blizu tome i da uzmemo neku pozajmicu ako bude trebalo...

ne bih išla u Grčku i pored svih last minute ponuda, ovo mi je nekako "bliže", povoljnije za prevoz (voz), mada još se straašno dvoumim

on me nagovara da odem sama na 5-6 dana, al ne mogu nekako...

Summer

Moja kuma je sad bila u Djenovicima, vrlo zadovoljna. Mogu da je pitam za kontakt, ako ti lokacija odgovara. :innocent:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

vrana

interpreter, ja sam u skorije vreme bila samo u petrovcu, imam preporuku za jedan apartman tamo, ta zena drzi i sobe, i sve su vrlo ciste i lepo sredjene.

http://www.gdenamore.com/Crna-Gora/Petrovac/Apartmani-Lidija-Vukovic-o558.html

iskopah par slika sa vetrovitog letovanja  :girl_haha:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Deda

iNTERPRETER, juce mi je pricao covek koji dosao iz Petrovca, za njih troje 15 eura-apartman. Kaze mozes smestaj da nadjes gde hoces i kako hoces. Ako ces u Sutomore- kaze posvadjaju se styanodavke oko tebe. Mozete na slepo, nalazite za male pare sigurno
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Deda

prevodilica

da krenem sa decom sama? :nokti2: :nokti2:

šta mislite, da li mi je dnevni budžet za klopu za nas troje premali da računam negde oko 15-16 EUR? pomagajte, drugarke :nokti2:

meni se i ide u jednom trenutku, već razmišljam šta bih nosila i radila, pa mi se ne ide i tako u krug

Deda

Lani

Ne znam za budžet, ti najbolje znaš koliko ste ješni  :girl_haha: ali što kaže Deda, ne bi trebalo da bude malo.
Ja bih okrenula ove vranine apartmane, ne znam baš koliko je pametno sa decom ići na bum. Šta ako ne nađeš odmah nešto što ti odgovara... vrućina, umorni od puta, deca se unervoze? Još ćeš biti sama sa njima. Bolje na sigurno.  :kiss1:

prevodilica

poslala sam im upit da vidim šta će odgovoriti

D može i da ne jede tih 7 dana koliko je ješan, jedino što bi plivao pa se i umarao, ali njemu je dosta, da njega pitaš, mlevena plazma i mleko :girl_haha:
ja bi jela i g..., da prostite, samo da se smočim u slanu vodu
V je naime problem, taj jede na šta god naiđe, i kod kuće ga teško naraniti kombinacijom kuvane/suve hrane/voća itd. :lol:
ma kontam i da ponesemo nešto rezerve, a uzećemo povratnu kartu svakako, i možemo da se vratimo i dan ili dva ranije ako je baš frka za lovu
a i uvek je tu WU :lol: :lol: :rofl:

nisam još rekla mm da razmišljam o vođenju dece, čekam da mi stignu odgovori na upite pa da vidim danas popodne

AnaK

Janko 23.7.2002.

moma

Quote from: Lani on August 02, 2012, 11:05:01 AM
Slažem se.  :)
Ja volim da imam lepu i dobru plažu kao bazu, u mestu u kom mi je smeštaj, za slučaj da nas neki dan mrzi da se vozimo ili za slučaj da deca neće. Ali retke su situacije da nas mrzi da se švrćkamo.
e to!

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Summer

Santorini nije za letovanje za nas, obicne smrtnike sa decom  :rofl: Poseta od jednog dana je dovoljna  ;)

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.