Letovanje 2011,2012 a presli smo i na letovanje 2013 negde posle 220 strane

Started by veki, January 05, 2011, 02:47:58 PM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

kako znam kad da naidjem  :diva:

Mi smo bili u Sarti Inn-u. Smestaj je odlican, ali dosta skup, ima tamo podjednako lepih i za manje novce. Sam Sarti nije nista spektakularno, simpaticno seoce. Najlepse plaze nisu u gradu, nego u okolini, obisli smo 5-6 razlicitih, jedna lepsa od druge. Bez kola se ne isplati ici. Cene su ok.
Sve u svemu, isla bih ponovo, al trazila bih smestaj na licu mesta, ne preko agencije.

Ajte zene, ne dram'te

stacka

Momo, nisam skapirala da li me pitas za nas smestaj ili njihov  :rofl:

Mi necemo letovati vise u Vourvourou, nije nam leg'o sto se kaze :innocent:

Smestajem smo bili zadovoljni, bio je veliki dvokrevetni apartman sa ogromnom terasom sa obe strane apartmana pa smo mogli da biramo da li zelimo da klopamo uz pogled na more ili na borovu sumu 11 nocenja 450 evra za nas cetvoro (bracni lezaj + 2 normalna kreveta, ne pomocni, ne na sprat), a glavna mana je sto su apartman cistili na 3 dana. To mi je najvise smetalo. Na 3 dana su menjali i posteljinu i donosili ciste peskire.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Nanny Ogg

Moji kumovi dosli preksinoc iz Sartija, nisu pominjali vetar  :ces:

Ajte zene, ne dram'te

anelore

Nasi prijatelji, sa kojima smo letovali, su isli tamo na jedan dan u posetu prijateljima, i ispricali nam kako je Sarti poznat kao super lokacija za windsurfing, da stalno duva vetar, da su poveliki talasi. Tog popodneva oni zbog vetra nisu svom sinu, koji je nesto kasljucao, dozvolili da se kupa, samo se igrao u pesku. Dakle, ja samo prenosim sta sam cula. Sa druge strane, sta jednom u nekom trenutku smeta drugi moze i da ne primeti  :innocent:

Lani

To je zaista skroz subjektivno poimanje... komentari koje ja čitam o Sartiju/vetru/talasima su od onih da su u pitanju surferski talasi kao na Havajima  :lol: :crazy: pa do onih da su to obični talasići kojih se ni dete ne plaši. Sve zavisi... ja svakako ne bih odustala od nekog mesta zbog toga, htela bih sama da se uverim kako to izgleda.
Uostalom, Sarti je jedno od najbolje pozicioniranih mesta na Sitoniji što se tiče blizine lepih plaža tako da uvek postoji i ta opcija, da se obilaze druge plaže, koje sam ja veliki zagovornik.  ;D Šteta je na Sitoniji sedeti samo na jednom mestu i kupati se samo na jednoj plaži.

vrana

jao vetar  :crazy:

kad se setim samo kako smo pre dve godine opusteno, impulsivno & mladalacki izabrali lokaciju za letovanje, ostrvo fuerteventura na kanarskim ostrvima, stigli u hotel, a tamo, bas na nasoj plazi svetsko takmicenje u windsurfingu  :crazy:
vetar siba kao lud, talasi ko na filmu, na plazi samo ekstremnis portisti i mi :lol:

salim se, hotel je bio pun dece, sve nemcici i englescici, kupaju se dok im vetar mrsi kose, jedino moj vasa uredno sa vaticama u usima :lol:
(mislim imao je temperaturu prethodnog dana pa sam ga zato zastitila, nisam iance bas toliki frik :lol:)
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

moma

ne svidja mi se ta ideja o talasima
prenijecu dalje vase razmisljanje
hvala vam

a ja cu sledece god da gledam sitoniju mozda
doduse, ja sam vise za varijantu plaze na pljucomet (od ove god)

nanny, drago mi je sto cujem da se moze naci smjestaj bez rezervacije

anelore

Momo, onda ti je Lagomandra Beach odlicizan izbor.
Mi uopste nismo obilazili plaze na Sitoniji, nije nam bilo.do cimanja ni pre cetori godine ni ove godine.

Lani

Meni obilaženje lepih plaža nikako nije cimanje  :innocent: Naprotiv.

cici

Jesmo pricale o Anthemus sea onaj pre Lagomandre?Isla sam do njihove plaze, meni se ono nista ne svidja.Lezaljke nabijene jedna na drugu.Na plazi sitan pesak u vodi kamenje, plicak beskonacan.Voda je izuzetno topla kao bara po velikim vrucinama ne mozes da se rashladis.

anelore

Quote from: Lani on August 02, 2012, 10:46:24 AM
Meni obilaženje lepih plaža nikako nije cimanje  :innocent: Naprotiv.
Meni jeste ako je +35 i treba da se vratim u sobu oko pola jedan.
Ali to je svakako pitanje preferencija, komoditeta i koncepta odmora,  a sve to su promenjive kategorije :P
Nama je za sada ovako najzgodnije, mozda se promeni za koju godinu :innocent:

Lani

Slažem se.  :)
Ja volim da imam lepu i dobru plažu kao bazu, u mestu u kom mi je smeštaj, za slučaj da nas neki dan mrzi da se vozimo ili za slučaj da deca neće. Ali retke su situacije da nas mrzi da se švrćkamo.