Letovanje 2011,2012 a presli smo i na letovanje 2013 negde posle 220 strane

Started by veki, January 05, 2011, 02:47:58 PM

Previous topic - Next topic

Deda

A meni bas super, nabacim boju na pocetku leta  :lol:
Posle ne mozemo i zbog posla, sta ugrabimo juna- to je .
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Elanor

mi idemo na more uvek cim se deca raspuste. posle toga je srbija, ko koliko uhvati.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Margarita

a ja ne znam sto li vise citam ovu temu :rofl:
za sledecu sezonu ima nova da se otvori :baba:

Summer

mi smo nasli idealnu kombinaciju za nas - more u junu, trebinje (+kupanje na CG / Cro obali) u avgustu. Juli prezivim vec nekako  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

martina

ja pocinjem da se uvlacim u fazon kad djeca ne budu vise isla s nama da idemo kad je jeftinije... maj/septembar... i ovo maj, koliko god bilo logicno mi je tako jedna sugava opcija... sama ideja da sam vez u maju otisla na odmor... brrr
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

vrana

ja mislim da je idealna varijanta more u junu, a u avgustu neka planina, selo, cisto da se mrdne sa vrelog asfalta bar na nedelju do deset dana
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Meni je najbolje, ko može tako da se iskombinuje, u junu 10 dana pa onda opet u septembru 10 dana na more.
Planina ili zimi ili za prvi maj/prolećni raspust.

vrana

ma ja ustvari i nisam neki tip za zimske sportove, tako da je meni planina zimi bezveze, zali boze para
a u avgustu je na planini ipak malo svezije, makar preko noci, pa to dodje prijatna promena u odnosu na grad
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

cici

Lani

Ja se ne slažem da je žali bože para. Ni mm ni ja ne skijamo pa već godinama svake zime idemo na planinu.
Možeš ti na planini da radiš još ponešto osim da skijaš.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

vrana

lani, mozes, ako volis :lol:

ja ne volim da se sankam, da se klizam, da se gridvam, da se slikam u snegu, da se setam po snegu, da pravim sneska

tako da je za mene ipak zali boze para
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

cici

Pare jesu da se trose tu se slazemo, ali ja na planini posebno zimi iz sobe ne bih izasla :rofl: ja bih i na zimovanje isla na plazu :lol:

Xe

A moze i kao moja koleginica: uzmes drugu polovinu juna stari GO, pa zahvatis malo jula,  a onda novi koristis krajem avgusta i zahvatis septembar kad padnu cene  :crazy:
Pardon, kao moje dve koleginice.  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL