Letovanje 2011,2012 a presli smo i na letovanje 2013 negde posle 220 strane

Started by veki, January 05, 2011, 02:47:58 PM

Previous topic - Next topic

Vockica

Obozavam more i sad da mi neko kaze da ostavim stan u Kg i da se preselimo u Grcku ne bi se ni osvrnula...a volim i planinu, zimi naravno.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

martina

Quote from: vojka on June 23, 2013, 08:37:59 AM
sad se prisecam, odes da se okupas kad ti dune, ako ti se ne kupa, ne kupas se, ides na plazu kad ti je do toga, razne igre na molu, guranja, jos imam i imacu oziljke po ledjima i nogama od toga  :girl_haha:
pa sednemo u camac pa se vozamo, svaki dan na drugo mesto ili isto ne bitno je, bitno je drustvo i caskanje  :girl_in_love:
pa onda igrali lore i crne dame do besvesti
i meni je neum bio super, ali mislim to je naprosto sto nismo imali sta drugo da radimo nego se zezamo. svake godine isti ljudi, godinama, a relativno malo ljudi... za razliku od sad, kad je pretrpano... i bez brige ikakve...pa i kad smo vec bili na fakultetu...

kad sam sad u neumu, samo gledamo gdje mozemo da hodamo.... otici tamo bez auta mi je nocna mora... beskrajno sjedenje na plazi... vise se i s rodjacima ispricam za dan-dva.... dva mjeseca tamo ne mogu da zamislim nikako
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

Quote from: emge on June 23, 2013, 10:35:14 AM
A iz Pg, more je na manje od sat kolima, 35min vozom. Ljeti smo išli na more, jer ne znamo što ćemo drugo tog dana da radimo - i to je mnogo dobar osjećaj ("ajmo posle ručka do mora").
ja, i iz capljine je bilo tako, raja su uglavnom isla na dan. ne bas vozom, jer voz je isao do ploca, koje bas i nisu neko more, ali bilo je finih plaza na jedno pola sata

mene je fasciniralo na ovoj temi kako vi opisujete plaze .... nikad toliko paznje nisam poklanjala paznji, kod mene je: pijesak grozno, sljunak ok, stijene najbolje..
a inace moja su djeca dugo mislila da ne znam da plivam...  :lol:  oni su svi proplivali sa 2-3 godine, ne znam kako misle da su naucili  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

moma

Quote from: AnaK on June 23, 2013, 12:26:12 PM
Meni je odmor - more i razvlačenje, izležavanje... A gradovi su mi - putovanje  :girl_haha: Prošle godine smo imali divno putovanje, al' se ja nisam odmorila. Napunila mentalne baterije, da, ali sam otišla umorna, vratila se umorna i jedva izgurala do ovog leta.
slazem se :)

Xe

Ne znam da li bih mogla da zivim na moru, samo zato sto ne bih mogla da podnesem da prolazim pored one divne vode i plaze - i idem u kancelariju  :crazy:
Mislim da bi me to dotuklo  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Dawn

Quote from: bubi on June 23, 2013, 12:30:47 PM
Veki znam da je deda bila u NP nego pošto je letovala da li u Stavrosu ili u Asprovalti pa rekoh možda je prolazila ili bila u Nea Vrasni

Mi smo bili prošle godine.

bubi

Dawn kako ti se cini,zamerke i preporuke?u kojoj vili ste bili?

AnaK

Evo, sve sam ti našla  :diva:

Quote from: Dawn on April 03, 2012, 03:15:56 PM
Mi ćemo najverovatnije ovde od 1. do 11. avgusta.

http://www.unbelposto.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=51

Quote from: Dawn on April 03, 2012, 03:37:48 PM
Nea Vrasna
Quote from: Dawn on August 12, 2012, 03:47:52 PM
Stigli sinoć, put tamo i nazad, milina, se prošlo u najboljem redu.

Što se mesta tiče, malecko slatko mestašce prepuno porodica sa sitnom decom :) Plaža je široka, sitan šljunak, voda čista. Prilično je mali plićak, posle par metara već ne može da se pipne dno, pa to može da bude nezgodno za malu decu koja tek proplivavaju. Nama iskreno nije smetalo, nije bila preterana gužva u vodi. Ima sasvim dovoljno restorana, kafića, par prodavničica sa džidžabidžama, veliki Masutis, Arvanitidis, Lidl.
Išli smo par puta pešaka do Asprovalte, stiže se za 5-10 minuta šetnje. Tamo je ludnica i gužva :crazy:
Obišli smo Stavros, svratili jedan dan do Soluna, planirali smo Olimpijadu i Kavalu, ali nismo stigli i to da obiđemo, jer nismo hteli Anu bolesnu da vodimo. Biće neki sledeći put...

Sve u svemu, meni je ovo do sada bilo najlepše letovanje :love32:
Fotke su na FB https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151071356857707.452950.794542706&type=1&l=69ad0fc04d
Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: Xe on June 23, 2013, 04:50:00 PM
Ne znam da li bih mogla da zivim na moru, samo zato sto ne bih mogla da podnesem da prolazim pored one divne vode i plaze - i idem u kancelariju  :crazy:
Mislim da bi me to dotuklo  :lol:

Da, ali bi zato, za razliku od ljudi koji ne žive na moru, mogla posle kancelarije ili u bilo kom drugom trenutku da trkneš do plaže, da pijuckaš kaficu na plaži, da gledaš more svaki dan sa prozora, udišeš taj miris svaki put kad izađeš iz kuće, itd. ... zapravo sve ovo o čemu i emge priča. :girl_in_love:

Masha

mene je fasciniralo na kopakabani to sto u sred dana ima bar milion ljudi na plazi, a rekla bih da nisu turisti, gori su od nas, sve je puno kao u bg-u u 12h kafici

Nanny Ogg

Ja b' se sutra preselila na more, al samo da nije neko seoce koje zivi samo u sezoni, mislim da bih umrla kad dodje zima  :nokti2:

Nego, dvp, jel bio neko u Volosu /na Pilionu?

Rafo, cici?

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Bio mm godinama, on je u taj deo zaljubljen. A pisala je meni rafa nešto, sad ću ti naći.
Janko 23.7.2002.

AnaK

Quote from: rafa on January 11, 2012, 03:28:47 PM
AnaK, ako Manfred i daje razmatra Pilion area i aktivni odmor, Janko je svakako dovoljno veliki za tako nesto. :love32: Sve preko 4,5 godina je OK, ja samo tamo ne bih isla sa bebama i bas malom decom, ima dosta penjanja, strmih plaza i uvala, velikih talasa, duboke vode itd.
Janko 23.7.2002.