Letovanje 2011,2012 a presli smo i na letovanje 2013 negde posle 220 strane

Started by veki, January 05, 2011, 02:47:58 PM

Previous topic - Next topic

aleks

Quote from: anelore on July 20, 2012, 10:03:00 AM
Da, ima mali frizider, dovoljan za tri mleka, dve velike plasticne flase i voce.

ma i to je dovoljno.  U Italiji u mnoogim hotelima nema frizidera i to me nervira.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

rafa

Opet citam unazad :lol: samo da prijavim da bih svakako nosila dve case za vino.
U lidlu ih sigurno nema, a vino iz plastikanera ili neadekvatnih casa mi uopste nije gust. :shy:
Go lani, nemoj bas neke skupocene :kiss1:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Ceca

Pozdrav iz Sani beach hotela  :hello:

Za Nikki, u ovom hotelu je odlicna animacija za decu, ne moras da ih vidis ceo dan ukoliko ne zelis, imaju neki klub
Koji radi ceo dan, organizuju razne turnire, diskoteke,  na plazi su animatorke non stop, imaju skolu ronjenja, fudbala, stonog tenisa... I to je sve organizovano do kraja septembra.  Inace su cene da se srznes, kafa 5eura, pivo 7, flasa vode 1l 3 eura....

Za sve koji putuju kolima obavestenje da je za decu obavezno sediste, nikakav buster, naplatise nam kaznu 180  :crycry: eura bez obzira sto je Dusan bio vezan u busteru. Kupili smo sediste u Jumbu za 50eura. :D

Dobila sam alergiju na sunce  :crycry:

U sobi imam case za vino, ali ga ne pijemo :)
Dusan 05.08.2005.

Finalina

e onda i da pitam, kada je vec dotle doslo, a taman nadjoh bustere :wall: ... IMA LI KO VOLJAN ILI U VIŠKU DA POZAJMI DVA SEDIŠTA ZA DECU DO 30/35KG (kraj jula pocetak avgusta )

Deda

:blink: Prvi put cujem da su u Gr.naplatili kaznu za sedista .
A za decu koju e moras da vidis ako neces  :rofl1:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Finalina

šokirala sam se, a baš sam gledala šta treba na tu temu ... uopšte mi nije svejedno i moram da nabavim, ako budem imala sreće da pozajmim, a već gledam i da kupim ...

Ceca

Jaoj Dedo ja sam prvi put videla u Gr policiju da nekog zaustavi, a zaustavili nas negde 15km posle granice  >:(
Dusan 05.08.2005.

Lani

Baš smo mm i ja pričali na tu temu pre neki dan, pošto se Iva vozi samo u busteru po Beogradu i kao, bolje da nosimo ipak sedište u GR, kao da smo znali.  :crazy: Baš bzvz Ceco. Ali važno da vam je lepo na moru.  :bighug:
Rafo, ja kao prekaljeni vinopija, imam puno čaša za vino i svakako ću da nosim neke koji mi ne bi bilo žao da skrcam/ a možda i ostavim tamo ako me bude mrzelo da ih vraćam. A najbolja će da bude fora da dođem i vidim da već imamo čaše za vino u apartmanu.  :lol:

AnaK

Mora da je sedište uslovlejno visinom ili godinama, sad ću probati da nađem.
Janko 23.7.2002.

Saska

Grčka – Zabranjeno je da se deca starija od 3 godine i niža od 1.50 m voze na prednjem sedištu vozila. Deca do 3 godine moraju da koriste dečija sedišta odgovarajuća njihovojh težini u svim automobilima, kombijima, osim ukoliko se voze na zadnjem sedištu taksija. Dečija sedišta treba d odgovaraju ECE standardu 44/03 ili novijim.
Deca visine 1.35 m i viša mogu da koriste regularne sigurnosne pojaseve. Vožnja dece na prednjem sedištu u specijalnim dečijim sedištima okrenutim suprotno pravcu kretanja vozila dozvoljena je samo kada je deaktiviran vazdušni jastuk.

ja sam našla ovo, sa sajta AMSa
http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=189&Itemid=141

AnaK

Isto nađoh i ja, jedino rafa da proveri da nije zastarelo.  :think:
Janko 23.7.2002.

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

moma

Finalina

moji imaju 8 i 9 godina, tezina 25-30kg, visina oko 130 i evo sada nisam pametna, ali stvarno ...

ovo sto navodite je nas zakon, ali kako je kod njih to regulisano :think: ... taman sam mislila da sam zavrsila sa istrazivanjem grcke :lol: