Letovanje 2011,2012 a presli smo i na letovanje 2013 negde posle 220 strane

Started by veki, January 05, 2011, 02:47:58 PM

Previous topic - Next topic

Vockica

Mi smo trebali proslog septembra da idemo u Split i da budemo kumovi ali nista od svadbe....
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

martina

jbg, ljudi, govorili su i meni u srbiji '92. da se vratim odakle sam dosla... a nisam ni hrvatica... i, priznacu, smucilo mi se sve to vrlo, iako znam da se radi o budalama..... pa razumijem... ne voli niko da je u toj situaciji, najamnje na odmoru ( ja sam u ljeto '92. imala ipak vrlo uzak izbor)

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Unabebili

ako mogu da izbegnem da me nesto zaboli, ja cu da izbegnem, dok god mogu da biram ...eto....samo to... :girl_sad:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Summer

samo brzinsko javljanje, od juce popodne nam je vreme zivo sr****, sinoc je bila oluja, padala kisa, danas smo bili na plazi, ali je onako promenljivo, svako malo se navuku oblaci, evo sad opet grmi, prvih par dana je bilo sjajno, nadam se da cei sutra biti bolje. sve ostalo je super, super. javlja li se deda, u kojem je ona mestu?

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

martina

mah summer, bas si mi jucer pala na pamet, pitala sam se kako li vam je
pa reci da te nisam prizvala  :kiss1:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Finalina

e da mi je da i mene prizoves sa nekog mora :rofl: ... nego, podseti me, kada ti stizes u "ove" krajeve?
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

moma

summer, nadam se da ce se vrijeme popraviti :)

deda je u nei poriju

anelore

Summer, sigurno ce se vreme popraviti.
Moji su Haniotiju, i tamo je juce padala kisa. Salju mi SMS - pada kisa, pakujemo se, sta vi radite? Moj odgovor - pada kisa, pakujemo se  :rofl:

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Jedne godine kad smo mm i ja išli u CG, još dok smo se zabavljali, ovde bilo očaj vreme a kraj jula, pada kiše, sastavili se nebo i zemlja, pakujem kupaće a napolju 15 stepeni, sivo, grozno. :crazy: I putem po Srbiji sve vreme kiša, posle kad smo stigli u CG vreme divota, to nam je bilo jedno od najlepših letovanja što se vremena tiče.

martina

Quote from: Finalina on June 13, 2013, 12:37:01 AM
e da mi je da i mene prizoves sa nekog mora :rofl: ... nego, podseti me, kada ti stizes u "ove" krajeve?
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

ne, samo sam dole. necu ni do sarajeva, najvjerovatnije. ordiniram na potezu herceg novi - split, sa izletima na peljesac
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Finalina

taj HN zvuci zanimljivo, a ti se javi kada budes znala gde si i kada si ...  :kiss1: