Letovanje 2011,2012 a presli smo i na letovanje 2013 negde posle 220 strane

Started by veki, January 05, 2011, 02:47:58 PM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

I meni malopre search izbacio to isto, al ja se nadam detaljnijom info

Konkretno, zapala mi za oko Kala Nera, ako je sudeci po slikama / forumima, mesto je savrseno

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

cici

Nismo bili, nekako nam  uvek bilo predaleko.Bila Romi, kaze predivno.

Lani

Nije to tako strašno daleko, mi smo spavali u Volosu na putu do Skijatosa.
Koliko se sećam, to je neka 3 sata posle Soluna, Volos je zapravo na pola puta između Soluna i Atine otprilike.

cici

Lani

Pa nismo ni mi spavali do Volosa, i mi smo do tamo vozili u jednom cugu.  ;D
Posle smo samo ujutru produžili na Skijatos.

cici

Ma znam, nego mene smara to spavanje cisto gubljenje vremena :rofl:

senka

I ja bih volela da odmor preformulišemo u upoznavanje gradova umesto lenčarenja po plaži.
S druge strane, već napisah negde, da bih rado peMzionerske dane provela u Morinju ili Perastu
ja sad na more idem samo zbog
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Saska

i mi tj. mm i ja, nismo za beskrajno ležanje na plaži, već sam pisala da ima dana na moru kad na istu ni ne odemo. Za 7 dana u Španiji pre 4 godine smo bili možda 1-2 puta, a to smo ukapirali kad smo došli kući i videli da nemamo nijednu sliku sa plaže.

Lani

Senka  :lol: :good:
Meni nije odmor šetanje po nekom gradu sa kartom i foto aparatom u ruci, jednostavno nije. Koliko god da uživam i u takvoj vrsti putovanja, sve se to vrlo brzo pretvori u jurnjavu i histeriju da se što više vidi i obiđe, trčanje s jednog kraja grada na drugi, redovno se kući vratim umornija nego što sam otišla.
Tako da, za mene je idealan odmor, obilaci plaža, lepi restorančići, izležavanje na terasi dok gledam u more i zalazak sunca i tako to, znate već.  :)

Margarita

sad mi je lakse kad vas procitam :girl_haha:
ja volim da odem na more, ali sam skontala da me smara dugi boravak na plazi
a i decu isto
pre neki dan pomenem kako bismo mogli dogodine konacno na more, a oni obojica uglas: neeeee :lol:

Summer

mislim da sam se vec 150 puta izjasnila oko mora i plaze  :rofl: volim  i volim i more ne moze nista da mi zamni leti. mogu da budem na plazi po ceo dan. kao dete sam provodila po 2 meseca na Peljescu, nikad mi nije bilo dosadno, u srednjoj skoli i pocetku faksa po celo leto u Baosicima, uvek mi je bilo tesko da odem krajem avgusta.

ne bih zivela na moru, jer ne volim zimu na moru, beskrajne i dosadne kise, isti razlog zbog kojeg ne volim zimu u trebinju. sad volim i ono sto je emge pominjala za pg, kad rucamo leti u tb i ako ajde malo da se spustimo do mora  :girl_in_love:

zimi bih uvek radije isla u neki spa sa toplom vodom, na skijanje ne moram nikad vise, dok sam ziva  :rofl:

gradove da obilazim u prolece  i jesen, obozavam  :girl_in_love:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

I meni nikad dosta mora i plaže, sedela bih po ceo dan na plaži da mogu i da se ne plašim sunca. ;D

Summer

pa i ja se plasim sunca i bezim u podne. mada sam prosle godine provela idealan dan na plazi, bili u Mlinima deca, moj tata i ja. Tamo su na plazi oni ogromni cetinari, prava debela 'ladovina, jos mirisna. Osim sto smo otisli da jedemo oko 2, taj period od 12 do 16h smo proveli u hladu, igrali karte, dremkali, onda oko 4-5 opet na sunce, do zalaska. Uzivancija  :girl_in_love:

to je ovde

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.