Kako izlazite na kraj sa decom, histerija i ostali ispadi...

Started by cici, January 09, 2011, 12:30:29 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

moja je prestala da me cacka kad je nasla decka  :crazy:
a do tada je bilo qq leeeeleeee non stop me je nesto cackala podbadala nervirala....ma i sad to radi  :lol: samo je vise ne bijem  :rofl1:

AnaK

Quote from: Xe on February 06, 2011, 12:35:59 PM
Ja sam s mojom dve nedelje pred njenu svadbu.Ali, ona se udala s nepunih 20 , ja sam imala 16, pa je to valjda normalno.

:lol: :rofl1:

Ja sam brata prvo tukla, onda smo se tukli, kad sam počela da pijem batine priznala sam da je jači. Negde u srednjoj školi (mojoj)  :-[
Janko 23.7.2002.

Glitter

pitam ja jednog druga koji ima 4 godine mladju sestru dokle su se tabali...kaze mislis dokle sam je tabao? dok nije posla u srednju skolu  :lol: takoreci imao sam boksersku vrecu citav pubertet  :crazy: :rofl1:
kaze: ja je bijem, a ona preti i da ce da me zadavi, ubije, zakopa u dvoristu pa place pa ponavlja ukrug   :crazy:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

ma i moja je tako pila batine, ja je bijem a ona vice: mama mamice spasi meeeee

Ela

Quote from: Marty Maraskino on February 06, 2011, 08:40:30 AM
Pa svi valjda znamo :rofl:
Na "terenu" stvari stoje drugacije  :(
Znam da vam je cudno, i meni je bilo, ali je istinito :( 
Ali zato ste vi tu da vidim da ima izuzetaka  :girl_in_love:

Elanor

ja sam u mladjim razredima osnovne prestala da grickam nokte. pokazalo se kao prakticno kad je brat postao jaci :turpija:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Nanny Ogg

Sestra i ja se nikad nismo bile  :-X
Mi smo vise vodile tihi psiholoski rat, ono, pasivno-agresivno i ti fazoni  :lol: :lol:

Ajte zene, ne dram'te

Glitter

moja nikad niej bila dovoljno pametna za to...cista sila kazem ja :lol:

NenaS

:lol: :lol: Dobro, dobro, shvatila sam, utešile ste me...Samo još da izdrži nameštaj i babin plafon (i živci :-X)...
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Margarita

Deda

Ja se nikad u zivotu nisam posvadjala sa sestrom a kamoli pobila
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Ja i brat (mlađi 2.5 godine) smo se tukli kao mali ali smo s tim prestali još u osnovnoj školi.
Zato smo posle kad smo bili stariji znali da se posvađamo na krv i nož. :hm: Prosto ne znam šta je gore.
Nadam se da će se ove moje cice lepo slagati.

dmi

poslednji put smo se pobili kad sam bila cetvrta godina srednje skole
na kraju sam ja uzela neku motku :lol:
a on je uhvatio drugu stranu i udario me po celu, rasekao me pici krv na sve strane
ja ga pojurim skinem klompu i gadjam, ali se on u medjuvremenu zakljucao u kupatilo i nije izlazio - epilog, ulubljnena vrata klompom :lol:
ulazi cale sa posla i slogira se momentalo, vice zasto ti lipti krv sa cela ja nisam ni skotala :rofl:

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen