Kako izlazite na kraj sa decom, histerija i ostali ispadi...

Started by cici, January 09, 2011, 12:30:29 PM

Previous topic - Next topic

senka

AnaK  :bighug:

Možda bi mogli da imamo temu Kako izlazite na kraj s muževima, histerija i ostali ispadi... :D
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

AnaK

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

:cigar:
Janko 23.7.2002.

Mirka

AnaK  :bighug:
A ja mislila da se to smiruje sa godinama  :crycry: nadala se kad pođe u školu nestaće skroz
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

disco2000

Jao, kako razumem :crycry:

maxic

Bravo Anak, to se zove doslijednost!

Kod nas Anja upala u neku losu fazu, nadam se da je faza... Non stop je nezadovljna, stalno "rezi" ali bukvalno, odgovara. Uopste ne mogu da je prepoznam, a ni da provalim razlog, osim sto ja mislim da ona nedovoljno spava, ali to je generalno tako. Dosadno joj je, smetaju joj braca, smetamo joj mi, jedino joj macke ne smetaju. I sve pevodi na "uvijek"- uvjijek kuvamo sto ona ne voli, ona je uvijek gladna, ona uvijek mora da popusti, njoj je uvijek dosadno i nema nista da radi, ja joj uvijek govorim sta da radi...  i tako do sutra. Na ivici sam strpljenja s njom. Ovo nije konkretan problem, pa mi je time teze da ga rijesim, vise je kao neko zvocalo, sa prilicno negativnim stavom i "rude" Kad vidi da je pretjerala, ni onda ne prestaje, samo sto onda "njuva" i odgovara tise i kroz zube.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Deda

Ona je toliko pametna i zrela da jednostavno nekad mora i njoj da isuri  :pleasantry: na neku rupicu.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

maxic

Quote from: Deda on January 22, 2011, 11:21:33 PM
Ona je toliko pametna i zrela da jednostavno nekad mora i njoj da isuri  :pleasantry: na neku rupicu.
Dabogda da je to i da kratko traje.... ako nas nastavak ceka u ovom stilu za koju godinu, idem odma' da se objesim.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Gost51

NenaS

Moji su ova dva-tri dana normalni :pljucka: Živa nisam šta li se sprema... :nokti2:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

emge

cici

Quote from: maxic on January 22, 2011, 11:23:29 PM
Dabogda da je to i da kratko traje.... ako nas nastavak ceka u ovom stilu za koju godinu, idem odma' da se objesim.
Primećujem da su devojčice u tom uzrastu kao u nekom predpubertetu pa nastaje pauza negde do 9g kad počinje ponovo ali malo drugačije.Kod nas ima takvih naglih promena raspoloženja da ne poveruješ, sreća pa nisu tako česta.Iznenadi napadi kikotanja bez razloga naravno.Svadja se sa bratom za svaku sitnicu.U par navrata je i odgovorila i zalupila vratima.To neću da tolerišem.Bude kažnjena, održim lekciju.Neko vreme se smiri pa ponovo.Ali kapiram da su kod Sofije već počeli hormoni da rade te to pripisujem tome ali bez obzira neću da joj dozvolim da se tako ponaša.

AnaK

Hvala na podršci  :love32: :bighug:

Maxic, ako misliš da je neispavana, pritegni je oko spavanja. Janko je drugo dete kad mu se spava ili je gladan.
Janko 23.7.2002.