Kako izlazite na kraj sa decom, histerija i ostali ispadi...

Started by cici, January 09, 2011, 12:30:29 PM

Previous topic - Next topic

linga

Mi imamo onaj Ikea stepenik, pa s njim fino dohvati. Uglavnom dize dasku, al ja strepim da prste sebi ne prikljesti kad je spusta  :nokti2: |A da cisti obozava, uziva kad mu dam vlaznu maramicu i onda krene / ruke, staklo, vrata, tv, sta dohvati  :lol: :crazy:

NenaS

A ja skoro htela da pitam mame muške dece kako rešavaju problem zvani - daska u WC-u, al mi bilo bezveze.. :-[ Ima li šanse da ukapiraju da mogu i da sednu, a da ništa od svoje muževnosti neće izgubiti.. >:(
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

AnaK

Naravno da nema. A iskreno, ja to nikad ne bih ni forsirala.  :innocent:
Janko 23.7.2002.

kalimero

Quote from: NenaS on February 20, 2011, 01:52:51 PM
A ja skoro htela da pitam mame muške dece kako rešavaju problem zvani - daska u WC-u, al mi bilo bezveze.. :-[ Ima li šanse da ukapiraju da mogu i da sednu, a da ništa od svoje muževnosti neće izgubiti.. >:(

pazi, Bata to i radi kad obavlja obe stvari odjednom.....al kad je samo ona kraca, onda ne gleda gde cilja nego se vrti i gleda oko sebe...... kad bi bar podigao dasku steta bi bila manja :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Gost51

ja vise ne znam sta da radim
histerija, place, zakaslje se, samo cekam da povrati
ako povrati, prebicu je ko vola u kupusu
uvijek je nesto
veceras nece da pere kosu
i uopste ne mora, oprace je sutra
ali 2h pred kupanje napravi haos

Tchi

nemoj da je bijes, srce malo :love32: mozda nju tek sada stize ljubomora

Gost51

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: jackie on February 20, 2011, 06:44:19 PM
ja vise ne znam sta da radim
histerija, place, zakaslje se, samo cekam da povrati
ako povrati, prebicu je ko vola u kupusu
uvijek je nesto
veceras nece da pere kosu
i uopste ne mora, oprace je sutra
ali 2h pred kupanje napravi haos
moj kad krene tako da kaslje samo ga pitam: Hoces ti to da povracas, da se ja spremim za po dupetu ili jok?
i samo ga cujem kako se smiri i kaze: Jok  :lol:

a za dasku, ljubi ga majka, nadam se da ce prestati da koristi nosu pre nego sto se ozeni, majku da ne bruka  :crazy:

inace citala sam da bi muski stvarno trebalo da sede do piske jer se tako stvori ne znam koji pritisak koji npr isprazni besiku, a stojeci se taman toliko isprazni da se izgubi osecaj ali se natalozeno zadrzava (zbog tog valjda nekog pritiska kog nema)
ostalo mi u glavi jos pre 3 godine, nemam pojma gde sam to citala ali mi bilo zanimljivo

AnaK

Mislim... Već vekovima piške stojeći, i vrlo su ponosni na to. Stvarno se osećam kao borac za muška prava na stajanje & uriniranje  :lol:
Janko 23.7.2002.

Margarita

Glitter

ma jasno da ako je neko radio ovo istrazivenja verovatno je bila zena  :rofl:
muskom bi bilo ispod casti cak i da pomisli na to, a ne jos i da prikupi fond za tamo neke gluposti koje se zovu `sedim & pisam` :lol:

cici

Mirka

Diže dasku, ali centrira da ne bi prljao ruke  :wall: Ništa ne pipa rukama, skoro mi je objašnjavao kako, kad mu se mnogo piški, ide puno, pa se on malo udalji, a onda se polako približava  :o
Obesiću se. A mali pristiže...
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

AnaK

Janko 23.7.2002.