Kako izlazite na kraj sa decom, histerija i ostali ispadi...

Started by cici, January 09, 2011, 12:30:29 PM

Previous topic - Next topic

cici

Quote from: Mirka on February 21, 2011, 01:15:51 PM
Diže dasku, ali centrira da ne bi prljao ruke  :wall: Ništa ne pipa rukama, skoro mi je objašnjavao kako, kad mu se mnogo piški, ide puno, pa se on malo udalji, a onda se polako približava  :o
Obesiću se. A mali pristiže...
Eh ti dečaci :rofl:

Gost51

Quote from: Mirka on February 21, 2011, 01:15:51 PM
Diže dasku, ali centrira da ne bi prljao ruke  :wall: Ništa ne pipa rukama, skoro mi je objašnjavao kako, kad mu se mnogo piški, ide puno, pa se on malo udalji, a onda se polako približava  :o
Obesiću se. A mali pristiže....
ovaj je najbolji :lol:

limun

Decacka posla... i kako im samo nije lakse da poslusaju, vec vecito izmisljaju neke "mudrosti" ne bi li kako tako "isterali po svom"..... a piskenje u duetu decak i devojcica je vec prica za sebe  :crazy:

Margarita

Quote from: limun on February 21, 2011, 01:37:33 PM
Decacka posla... i kako im samo nije lakse da poslusaju, vec vecito izmisljaju neke "mudrosti" ne bi li kako tako "isterali po svom"..... a piskenje u duetu decak i devojcica je vec prica za sebe  :crazy:

jao limune  :rofl:  :rofl:

Deda

Quote from: limun on February 21, 2011, 01:37:33 PM
Oh daaaa. Tako muski piski u bide  :crazy: a zenski u wc solju...
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

limun

Ih Dedo pa tvoji su fini, moji oboje piske u wc solju, on nekako iza njenih ledja, ili ..... veruj mi da ne zelis da znas bas sve pojedinosti i tehnike .... :crycry:

Beatrix Kiddo

Quote from: limun on February 21, 2011, 02:01:57 PM
Ih Dedo pa tvoji su fini, moji oboje piske u wc solju, on nekako iza njenih ledja, ili ..... veruj mi da ne zelis da znas bas sve pojedinosti i tehnike .... :crycry:
Ne mogu ni da zamislim  :crazy:
Mi imamo kupatilo i wc, ali Balsa mora da piski bas kad je Varja u kupatilu (i obrnuto) i to u kadu :wall:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Deda

:rofl: :rofl: :rofl:
Ja mislila da su moji najgadniji  :lol:. Kod mene Domestos se trosi istom brzinom ko sapun  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Margarita

i moji su u kockicu za tusiranje, tata ih pustao :blink: kad se nisam :nesvest: kad sam ih provalila
onda sam morala svi trojicu da postrojavam i da drzim predavanje... uglavnom smo dosli do zakljucka da mora da riba onaj ko je piskio, ili onaj ko je dozvolio :turpija: pa su prestali :D

cici

Quote from: Beatrix Kiddo on February 21, 2011, 02:16:57 PM
Ne mogu ni da zamislim  :crazy:
Mi imamo kupatilo i wc, ali Balsa mora da piski bas kad je Varja u kupatilu (i obrnuto) i to u kadu :wall:
Ovo im ne dozvoljavam moraju da sačekaju, naravno da se nekome ide u wc kad je onaj drugi tamo.

Beatrix Kiddo

Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

kalimero

:lol: :lol: jao legende :lol:

Bata ponekad kad ja zaglavim u kupatilu moli da mu dodam lavor :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

anelore

MM insistira na tome da daska od WC solje bude podignuta, kako Sava ne bi morao da je podize, i on je uvek ostavlja tako, a ja je spustim  :lol:. Svejedno, Sava je ranije trazio da mu mi podignemo dasku, sada je sam podize - za neke stvari smo ga stvarno dobro istrenirali (o drugima ovom prilikom necu). E sad, kad Vida pocne da koristi WC solju opet cemo imati ravnotezu snaga, i argument vise za spustenu dasku.
I da, Savi je omiljeno da piski dok ga tusiramo, jedno vreme smo to trpeli, ali otkako tusiramo njega i Vidu zajedno stvarno ne dozvoljavam da je zapisava.

linga

Mojoj deci se uglavnom piški kad je neko od nas matorih u toaletu, i mada sam ja što se tiče tog ulaženja još opuštena (jer je moj mili sin do skoro cvileo kao kuce ispred ako ja odem u wc  :hm: ) ipak insistiram da se strpe. Naročito jer znam da Aleksu u stvari više zanima da se "meri" s tatom  :rofl1:

Naša saga oko spavanje se nastavlja  - tvrdi da se plaši k0šave (koje više nema) i da je beba, pa da mora mama da ga uspavljuje  :(