Kako izlazite na kraj sa decom, histerija i ostali ispadi...

Started by cici, January 09, 2011, 12:30:29 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Ivi je isto poseban gušt da overi tuš kabinu dok se kupa.  :hm:
Inače ovih dana je kod kuće, ne ide u vtrić do kraja meseca pa je u elementu.  :crazy: Po ceo dan se presvlači, skida do gaćica, onda tako šeta polugola po kući, juče joj je dunulo da u 4 popodne opet obuče pidžamu. A meni došla neka žena po prevod, mora da je mislila da sam blesava  :crazy: kad mi dete do kasnog popodneva šeta po kući u pidžami.  :lol:

Što se piškenja tiče, naravno da joj se uvek piški/kaki kad neko od nas dvoje uđe ali ja se mnogo ne uzbuđujem, samo odškrinem vrata i dodam joj nošu. To je jedini razlog zbog koga još uvek imam nošu u kupatilu. Inače imamo onu duplu dasku za šolju (za male i velike guze  :lol:), mnogo dobra stvar, i sad joj je glavna fora da neće više da koristi malu dasku, kao velika je.  :hm:

Deda

:lol: :lol: :lol:
Presvlacenje  :girl_haha:
Nas troje (Neda, Andrija i ja ) smo morali juce da budemo manekenke  :shout: na pisti. Andrija je pish kako hoda sa suknjicom od tila (otac mu spavao za to vreme  :crazy:) , , a ja od te probe poludeh i eto me na pomorandzama

Lani

:rofl:
Tako sam ja mog brata oblačila u moje i mamine suknje i haljine, on se siromašak nije bunio.  :lol:

linga

Quote from: Lani on February 22, 2011, 09:27:26 AM
:rofl:
Tako sam ja mog brata oblačila u moje i mamine suknje i haljine, on se siromašak nije bunio.  :lol:

Identično! Jos moj imao plave loknice, ma, devojčica  :girl_in_love: (a sad je crn ko Arapin  :girl_haha: )

Deda

Mene A.tuzno pitao juce :"Mama jel je bolje da sam bio devojcica"  :girl_cray:

linga

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Gost51

Quote from: Deda on February 22, 2011, 10:28:15 AM
Mene A.tuzno pitao juce :"Mama jel je bolje da sam bio devojcica"  :girl_cray:

dusa mila :)

linga :D

i mi imamo problem sa spavanjem i dalje...
kad se sjetim onih divnih vremena i divnog spavanja u njenoj sobi
oduvijek je spavala sama
a sada... :wall:
plasi se da bude sama
plasi se da cemo otici
plasi se da ne zakasni u vrtic
napominje kako ce svaki vikend da spava kod babe i dede
i da ja idem sa ivanom u sobu i da budem tamo :girl_cray:
ubicu se zbog nje :girl_cray:

cici

Quote from: linga on February 22, 2011, 10:34:33 AM
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Sa aspekta dece tatina je uvek ogromna :lol:

anelore

Quote from: jackie on February 22, 2011, 11:31:26 AM
dusa mila :)

linga :D

i mi imamo problem sa spavanjem i dalje...
kad se sjetim onih divnih vremena i divnog spavanja u njenoj sobi
oduvijek je spavala sama
a sada... :wall:
plasi se da bude sama
plasi se da cemo otici
plasi se da ne zakasni u vrtic
napominje kako ce svaki vikend da spava kod babe i dede
i da ja idem sa ivanom u sobu i da budem tamo :girl_cray:
ubicu se zbog nje :girl_cray:

Sve ovo isto, osim toga da se plasi da ce zakasniti u vrtic (on bi da se ispise  :lol:) prolazimo sa Savom + sanjace ruzan san, ukrasce ga lopovi (nevezano za kradju nasih kola), ma sve sto ti padne na pamet. Nekih dana sam mu udovoljavala i prespavale bismo Vida i ja sa njim u sobi, nekad bih mu rekla da dodje kod nas ako sanja nesto ruzno pa se uvlacio u krevet oko 3. Sada smo premestili Vidin krevetac u njegovu sobu, prvog dana je cak malo gundjao, sada em je on zadovoljan, em mi se cini da Vida bolje spava i duze spava u cugu. Ja sam malo u dnevnoj sobi, malo kod njih, razradjujem izlaznu strategiju.  :girl_haha: Hocu reci, to je klasicna ljubomora, znaju da je ruzno da je usmere na mladje dete, pa traze druge ventile. I opet da citiram psihijatricu, kad je MM rekao da misli da Sava Vidu stvarno voli "O da, i stvarno je mrzi, i tako ce biti jos dugo".

Quote from: cici on February 22, 2011, 11:45:27 AM
Sa aspekta dece tatina je uvek ogromna :lol:
Pa lepo je pitao Sava kako je tata smesti u gace  :rofl:

AnaK

Janko 23.7.2002.

linga

Lani

cici