Main Menu

Uvijanje kose u kućnim uslovima

Started by Lani, January 14, 2011, 04:54:05 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

odavno je iskljucivo peglam, ne peglom, nego fen+cetka, i naravno smrdljive stvari za sjaj :turpija:

Ivy

ja se spremem sledece nedelje za ono "brazilsko" cudo  :turpija:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

AnaK

Juče je bila (a možda je i još) ponuda na kolektivi, trebalo bi da sam je zalepila na temu o kosi  :girl_smile:
Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: Glitter on January 14, 2011, 08:27:31 PM
odavno je iskljucivo peglam, ne peglom, nego fen+cetka, i naravno smrdljive stvari za sjaj :turpija:

Ja imam ovaj, mislim da sam već stavljala link.
http://www.tehnomanija.rs/katalog/philips-fen-hp-4867.html

Meni se ne sivđa sad ovo masovno peglanje ali meni samo tako kosa liči na nešto. Gusta, debela dlaka... samo posle (stručnog) peglanja mi je baš dobra frizura.

Ivy

maxic

Da prostite sta su vam to glistici? Kapiram da su neki vikleri ali ne mogu da provalim koji.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

dmi

maxic imas ih u target-u pakovanje je od 18 komada u dve dimenzije
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

maxic

Tnx. Pogledacu. Ne pamtim kad  sam "se navila", tako da su ovi moji vikleri vjerovatno praistorijski. U nekoj kutiji,  valjda se griju, pa se kace nesto kao snalom za kosu. Upotrebila ih 5 puta.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

maxic

Zapravo , najvise vih voljela da znam da uvijem kosu obicno peglom za kosu. Gledala frizreku kako to radi, izgleda super lako, ali nikad mi nije usjelo.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Finalina

Quote from: Glitter on January 14, 2011, 05:01:37 PM
mada svratice i fina na temu sa onim njenim fensi remington :skalp:
:turpija:  ......kojima su prethodili vidal sassoon  :D  od 12$  :lol:

kosa u kucnim uslovima moze da se uvije na puno načina i to bas dobro, tako da bi odgovor na pitanje koje postavlja lani glasio : da, kupi i probaj velike tvistere, može da se spava sa njima (iako su daleko bolji on praistorijski sundjerasti  ;D  )

janavi

ja nikad ni sa čim nisam mogla da spavam,
probala krpice, to ispadneš kao afrikanac ujutru, i sve izlomljeno pri korenu
te sunđeraste takođe imala, nisam uspevala da u njima spavam, ali isto bi se uvek pri korenu, od onih plastičnih polugica za pričvršćivanje kosa pri korenu lomila
sad imam one samolepljive, koji relativno ok rade, kad me ne mrzi
pustim kosu da se osuši, ali ne do kraja, već da je po malo vlažna, onda navijem najveće na vr glave, a one malo manje na donje delove kose, pa prosušim fenom 10tak mi n, i ostavim još jedno 2-3h na glavi
budu ok danas i sutradan je blago uvijeno, taman kako treba

kad me frizerka isfenira (ona koja poznaje moju kosu, ne umeju svi) traje mi i do 7 dana jer mi se posle pramenova kosa mnogo manje masti

a sanjam ovo al mi je mnogo skupo :-[
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Despina

ja sam mozda dva puta imala dugu kosu i pojma nemam kako se uvija kosa na krpice. elem Anja me pegla da joj uvijem kosu, kako to da izvedem?
A, L, S