Main Menu

Tenis 2011

Started by Lani, January 18, 2011, 10:14:14 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

kakva bre empatija dok gledamo najboljeg
....ma  nema tu ni simpatija jer jednostavno nema boljeg :D

linga

Quote from: Xe on June 04, 2011, 12:42:57 AM
E, vala, necu da gledam finale. Mrzim obojicu, a i snajka nam je ispala, kao i Ziki.  :ljut:
Jedva cekam Vimbldon  :tenism: :tenis:

Joj i meni idu na zivce. Ranije me je vise nervirao Nadal, sa onim nedostatkom ikakvih emocija i ponasanjem kao masina, a sad mi je jos i simpatican u odnosu na ovu zavidnu prepotentnu personu...

Lani

Ali ako persona  ;D pobedi, Nole onda ide na prvo mesto, right? Makar to...
Mislim da ce da pobedi, sad je pun samopouzdanja posle ovog polufinala a i totalno je rasterecen na ovom RG.
I Novak i Rafa su bili pod pritiskom dok je ovaj dosao da igra najbolje sto zna pa sta bude i super mu se to pokazalo.
Inace, meni je Rafa super  :good: i uvek navijam za njega, osim kad igra protiv nasih.

Pozo, slazem se za zenski tenis. Mozda bi se situacija malo popravila da se Serena vrati, ovako mrka kapa.

linga

Ma da, personi je ovo bio poslednji voz, da je opet izgubio od Noleta otislo bi mu u pm samopouzdanje...

Xe

Quote from: Lani on June 04, 2011, 08:22:33 AM
Ali ako persona  ;D pobedi, Nole onda ide na prvo mesto, right?
OndaK, go  :ch::D
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

itacka

jbt citao sam komentare i izjave i kao da sam gledao neki drugi mec od svih ostalih,kakvi crni nadigrao noleta,nole je njemu dao pobedu na tacni nije mi samo jasno zbog cega,ovo mu je bila ali ubedljivo najgora partija od pocetka sezone i ovaj ga je opet jedva dobio
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

Lani

Kako ti nije jasno... znas kako ide u sportu, svaka propustena sansa se kaznjava. Nole je propustio sanse u prelomnim trenucima, ispustio vodjstvo od 4-2 u prvom setu, pa dve set lopte, pa na 5-4 u cetvrtom setu izgubio servis...
A verujem da bi peti set znao da dobije, samo da su stigli dotle.

itacka

Quote from: Lani on June 04, 2011, 10:11:03 PM
Kako ti nije jasno... znas kako ide u sportu, svaka propustena sansa se kaznjava. Nole je propustio sanse u prelomnim trenucima, ispustio vodjstvo od 4-2 u prvom setu, pa dve set lopte, pa na 5-4 u cetvrtom setu izgubio servis...
A verujem da bi peti set znao da dobije, samo da su stigli dotle.

pa nije ni jasno da su svi komentari kao da ga je federer razbio,da je bukvalno odigrao mec zivota,a federe uopste nije igrao nista bolje nego sto igra nego je nole katastrofa podbacio,kao sto rekoh najgora partija ove sezone
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

nelly

nije ga razbio ali je bio bolji od njega
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Dawn

Mirka

Novak će biti prvi pre ili kasnije, a što volim što Nadal dere Federera, prepotenka jednog
Ajde Rafo, ajde :wave:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Zumbulica

Quote from: Mirka on June 05, 2011, 04:46:45 PM
Novak će biti prvi pre ili kasnije, a što volim što Nadal dere Federera, prepotenka jednog
Ajde Rafo, ajde :wave:
Ma ne mogu da se nateram da navijam za F. a trebalo bi  :) :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Finalina

ovde kao da se zaboravilo da je F ipak jedan od onih najboljih, bar sudeci po tome koliko je dugo bio No1, ali i da ga u toj tituli i dalje nešto žulja (pa je on sada krenuo da ljulja :lol: )

Elanor

Quote from: Zumbulica on June 05, 2011, 05:27:49 PM
ne mogu ni ja :girl_sigh:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Xe

Quote from: Zumbulica on June 05, 2011, 05:27:49 PM
Ovako  :crazy:
Izvini, Zorka  :flower:
http://mojetvoko.wordpress.com/