Main Menu

Katastrofe u kujni

Started by janavi, January 18, 2011, 06:30:11 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

Ja dosla da vidim jel stigo avaz od Bece. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Deda

Onom vosku u frizideru ne mogu da konkurisu cak ni one sarme uvijene gumicom pa kuvane  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

Gost51

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

Quote from: Deda on April 21, 2010, 02:36:10 PM
Nije za ovu temu bas ali je biser.tata moje drugarice je gumicama za tegle vezivao sarme da se kuvaju, ne da je smrela zgrada nego je to bio horor film  :crazy:
Izvinjavam se jos jednom na OFF  :turpija:
Da povezem sa temom savet extra- ne ostavljajte muzevima da kuvaju sarme dok ste vi u porodilistu  :lol:
:D

Unabebili

crna dedo  :rofl:
ja mislila ti se zezas  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

rafa

iliti plava supa Bridzet Dzouns  :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

maggie

Neki dan mi Sonjina rodjendanska torta (jedina koju umem da napravim inace  :D, smotana sam za te fine radove) skliznula sa zadnje daske u gepek (kroz rupu izmeju daske i sedista koju uopste nisam videla) kad smo isle na rodjendan. Tek sto smo krenule, na prvoj nizbrdici cujem 'bup', sta to bi, 'mama nema torte'  :girl_haha: Sreca pa tetka donela jos jednu (ova moja je i inace bila rezerva :)
Sonja 18.1.2004
Aleksandar 14.1.2008

gasha

meni je jednom torta pala sa elementa dok sam ravnala slag, naravno tacna je bila gore  :rofl:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

rafa

Quote from: maggie on January 24, 2011, 04:28:00 PM
Neki dan mi Sonjina rodjendanska torta (jedina koju umem da napravim inace  :D, smotana sam za te fine radove) skliznula sa zadnje daske u gepek (kroz rupu izmeju daske i sedista koju uopste nisam videla) kad smo isle na rodjendan. Tek sto smo krenule, na prvoj nizbrdici cujem 'bup', sta to bi, 'mama nema torte'  :girl_haha: Sreca pa tetka donela jos jednu (ova moja je i inace bila rezerva :)

:girl_haha:
ali verujem da ti nije bilo smesno  :crycry:

da su ti zivi i zdravi oboje skorasnjih rodjendanaca  :kiss1: :flower:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Xe

Meni se raspala MM-ova rodjendanska u kolima, pola se svalilo na njega. Iz mesta su kroz prozor leteli torta, peskir (koji je stavio da se, kao, zastiti) i torta.  :crazy:  Prskir i majicu uzeo posle minut-dva, tortu pojeli kucici.  :girl_haha:
Divna torta, s prvim jagodama  :crycry:
Hebalo me slavljenje na vikendici  :girl_haha:  od tada nikad vise  :ok:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maggie

Quote from: rafa on January 24, 2011, 06:31:00 PM
:girl_haha:
ali verujem da ti nije bilo smesno  :crycry:

Ma jeste  :rofl: Jedino mi bilo krivo sto sam se onoliko mucila da je uvijem u foliju a da ne pokvarim slag  :wall:

da su ti zivi i zdravi oboje skorasnjih rodjendanaca  :kiss1: :flower:

Hvala   :kiss1:
Sonja 18.1.2004
Aleksandar 14.1.2008

anelore

Dve katastrofe sa tortom:
1. Moji se namucili da naprave Teletabis tortu za rodjendan moje sestricine, ona je uspela da sedne u nju na 2 minuta pre odlaska na mesto proslave rodjendana, Teletabis je imao zgnjecenu desnu polovinu lica.
2. Moja kuma je resila da svom bratu i snaji za vencanje pokloni, izmedju ostalog, mladenacku tortu na 3 sprata. Torta je porucena u poslasticarnici hotela Moskva, a treba da je oni transportuju za Novi Sad. Vencanje je u Novom Sadu oko 5, svi se skupljamo kod njih u stanu oko 12, pa odatle kolektivno za Novi Sad ( :lol:). Mama je nagovori da tortu, umesto neposredno pre puta, podigne iz poslasticarnice ujutru oko 9. Juli je, napolju ima 35 stepeni, oni nemaju dovoljno veliki frizider za tu tortu, nego je drze pored otvorenih vrata frizidera  :lol: Oko 14h krecemo kolima njenog tada decka, sada muza, ona i ja - ona sedi pozadi i drzi tortu koja se lagano raspada, truckamo se Novosadskim autoputem, i ja, koja sedim napred, se okrecem da pridrzavam tortu, slag se topi, gornji sprat puca...Epilog: u restoranu su tortu zaledili pa je ponovo premazali slagom, kuma i ja smo obukle rezervne haljine, a kola su isla na ciscenje. Tortu, kad je secena, oko 12, niko nije ni zagledao, mada je gornji sprat bio vidljivo kriv.

Glitter