Main Menu

Katastrofe u kujni

Started by janavi, January 18, 2011, 06:30:11 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Margarita

Unabebili

napravila sam svojeprve obllande u zivotu :diva: :diva:

za jedenje istih potreban sado mazo pribor.....bonsek i  duboka kasika ......
ako uspes da iseces gornji deo, znas da je tvoj slwdeci trosak -STOMATOLOG

i endokrinolig....odsek za dijabetes
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Primeni recept Kaline mame, sitno istucaj tučkom, pomešaj sa tečnošću i nafiluj vlažan list oblande :lol:
Janko 23.7.2002.

kalimero

ne, ne, ne, ne opet u oblandu......sad kao fil preko puslica kore ili u patispanj rolat  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Quote from: Unabebili on September 03, 2015, 01:08:59 AM
napravila sam svojeprve obllande u zivotu :diva: :diva:

za jedenje istih potreban sado mazo pribor.....bonsek i  duboka kasika ......
ako uspes da iseces gornji deo, znas da je tvoj slwdeci trosak -STOMATOLOG

i endokrinolig....odsek za dijabetes
sta si radila nesreco preprzila secer pa se zaboravila :lol:

Unabebili

nneopisivo je zilava oiblanda jutros
ali fil se malo stegao.......

svud po stolu :lol:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

disco2000

Unabebili

Dacko

Mm upravo pravi svoje prve kiflice u životu. Ja sam obećala da neću ulaziti u kuhinju niti se bilo kako mešati, a nemam ni zašto kad ni meni u životu nisu uspele (tj. ono jednom kad sam pokušala da ih napravim, pa ispale relativno ukusne, ali najružnije na svetu). I sad strepim hoće li naziv teme na kojoj ovo pišem biti uskoro opravdan ili ću se počastiti novim kilogramima nakon što sam nekoliko dana odolevala testu. :girl_haha:

AnaK

Ja tipujem na nove kilograme  :girl_haha: A upravo sam konstatovala kako meni katastrofe u kuhinji više uopšte nisu asocijacija na neuspele obroke, već zapaljene krpe, ulje, leteće poklopce, vatrostalne koje eksplodiraju i tome sl  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

:girl_haha:
Jednom mi je bilo jako simpatično kod jedne fud blogerke to što je pored lepo uslikanih i uspelih jela povremeno kačila i totalne neuspehe  :girl_in_love: Jer to je tako realno  :)
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Dacko

U pravu si, AnaK.  :kiss1: Sasvim su fino ispale, ali i ja sam se malo disciplinovala, pa sam pojela svega tri. Ako ništa drugo, u poslednje vreme nemam više onaj osećaj bivšeg siromaha da moram nešto da pojedem da se baci, ali ne zato što sad lakše podnosim rasipanje, nego što uz novog dvometarskog Borisa ništa više ne preostaje od hrane. :girl_haha:

Vila

Jao, dvometarski žderonja Boris :girl_haha: :girl_haha: :love32:
Ovaj moj tinejdžer tamani sve redom, verovatno će vrlo brzo i on biti dvometraš :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

emge

Quote from: AnaK on April 02, 2021, 01:35:24 PM
Ja tipujem na nove kilograme  :girl_haha: A upravo sam konstatovala kako meni katastrofe u kuhinji više uopšte nisu asocijacija na neuspele obroke, već zapaljene krpe, ulje, leteće poklopce, vatrostalne koje eksplodiraju i tome sl  :girl_haha:
sve isto :lol:

Boris od 2m :love32: