Main Menu

Pegla za kosu

Started by AnaK, May 08, 2009, 01:59:27 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Imate li, kako ste zadovoljne?
Ja bih je rado pozajmila na jedno 2 nedelje, stvarno mi je više muka od kupovine stvari koje mi ne odgovaraju  :-[
Janko 23.7.2002.

Oli

Dacu ti ja,ne koristim je uopste!

Deda

:wall:
Sto nisam znala da ti treba? Kad nas je gazda u Pn razbucao , ostali silni pokloni za kupce koji smo mi razdelili izmedju sebe.
Npr:pegla za kosu, elektricna vaga, lampe, peskiri, posteljine....To je deo od onog sto je meni pripalo :-[
A tu peglu poklonih sestricini  i ona je uopste ne koristi :ces:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Dusica

Ja planiram da kupim i kupicu pa tacno je bacila. Samo ne znam da li sa keramickim presama ili ima i nesto drugo. Pratim temu :)

AnaK

Hvala, Oli  :kiss1: Vraćam il' otkupljujem :)
Još ne znam da l' mi treba, da l' mi radi, koliko vremena mi treba, bla bla.
Janko 23.7.2002.

Ivy

Ja peglu imam, ali ne volEm pretjerano...sa keramickim plocicama je...one manje stete kosi...

Uzmi neku koja ima regulator tolpote, sa keramickim ili teflonskim plocicama,  Rowenta, Remington, Filips ... ima neke koje ispustaju paru...kazu da su dobre...
Prije peglanja/feniranja obavezno nanesi neku zastitu...krema ili sprej...ima raznih...

eh da...ko ima kracu kosu, do ramena lakse ce da ispravlja sam uskom peglom...za dugu gustu kosu pegla sa sirokim plocama...

janavi

imam ravnu, najravniju koju, ne treba mi :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Ivy

Pepi

NI meni ne treba, pošto mi je kosa ravna..ali jednom sam probala, jer me mrzelo da je feniram, i izgledala sam ko strašilo, nemam ni adekvatnu frizuru ni adekvatnu kosu za peglanje.

janavi

ja ne volim takve ravne slamnate kose
volim kad su na krajevima uvijene
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Nanny Ogg

Ja nemam nikakvu kosu  :rofl:

Ajte zene, ne dram'te

Beatrix Kiddo

I meni treba jedna pegla  :D

Salim se.. Ne mogu da zamislim - nisam ni gledala jos kako to radi
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

cici

Quote from: janavi on May 08, 2009, 04:12:49 PM