Gledate li "reality television show" i kakav?

Started by NenaS, May 08, 2009, 02:02:08 PM

Previous topic - Next topic

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Oli

Beatrix Kiddo

Aaaa, otkucala sam dugacak faken post i komp mi zablokirao  :wall:

Sve u svemu, htjedoh reci da ne gledam emisije te vrste...

Gledala sam ponekad Project Runway, ali po zavrsetku emisije premotavala da vidim pocetak, tj. zadatak, pa onda kraj, tj. sta su napravili (imamo funkciju premotavanja, koju obozavam   ;)   )
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

Xe

Gledala tu sa malim ljudima i ovu s osmorkama bas juce. Dobro mi dodje da vidim kako se ljudi sa hendikepom organizuju u svetu u odnosu na nas. (dopada mi se onaj volonterski rad, dolaze joj zene da slazu ves :) ) i to sto ima kulinarska radionica za sestogodisdnjake.
Od svih reality emisija pogledam obavezno bar jednu epizodu, zbog posla. I nikad se ne nakacim da gledam vise od te jedne (sem OCC - one o pravljenju copera, jer me Majkl zasmejava do suza, a i lici na mog sestrica :) )
i ponekad gledam na Animal planetu one emisije o spasavanju kucica, pa mi bude tesko ko Dedinom muzu  :-[
I gledam sve emisije o hirurzima i bolnicaa (ER, Doctor G  i slicne)
Izgleda da ipak gledam tu vrstu emisija  :-[
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Elanor

kolega mi kaze da na nekom bbc-ju (3, 4, jedan od ovih koje nemam) ide reality gde covek ili zena zive zivot neke zivotinje odredjen broj dana. znaci, ulaze u krdo/copor/jato i rade sve sto i te zivotinje. on je gledao psa i svinju, kaze da treba da bude pingvin i morski lav. to bih volela da vidim :)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Beatrix Kiddo

Quote from: Nanny Ogg on May 08, 2009, 04:35:59 PM
Sta je to Project Runway?
Slicno kao Segrt...
Izaberu nekoliko zelim-da-budem-kreator  ljudi, pa im zadaju da se ogranicenim budzetom snalaze i naprave neku kreaciju...
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Nanny Ogg

Quote from: Beatrix Kiddo on May 08, 2009, 05:31:22 PM
Slicno kao Segrt...
Izaberu nekoliko zelim-da-budem-kreator  ljudi, pa im zadaju da se ogranicenim budzetom snalaze i naprave neku kreaciju...

I to mi zvuci zanimljivo :)

Ajte zene, ne dram'te

Dada

Slicno kao Segrt...

To je jedino sto sam redovno gledala :innocent:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

NenaS

Quote from: Nanny Ogg on May 08, 2009, 03:37:41 PM
Ne gledam nijedan, mada sam htela da pogledam taj "Little people, big world", delovao mi interesantno. Neki od vas znaju da imam kolegu-drugara koji je patuljastog rasta, zanimalo bi me da vidim kako drugi ljudi, njemu slicni, organizuju svoj zivot...

Ali zato obozavam sve emisije u kojima neko priprema hranu ili preuredjuje zivotni prostor  :girl_in_love: (one "before & after" stanove/kuce/dvorista obozavam). Ne znam dal to spada u reality :think:

Sad si me podsetila koliko sam volela takve emisije na BBC-ju, dok smo ga imali...Bilo je par razlicitih, ne znam im imena, ali uglavnom sa preuredjenjem kuce ili baste, kupovinom i biranjem kuca i stanova u okviru zadatog budzeta, i jedna sa divnim savetima za ciscenje prirodnim sredstvima..
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

NenaS

Quote from: Xe on May 08, 2009, 04:42:37 PM
Gledala tu sa malim ljudima i ovu s osmorkama bas juce. Dobro mi dodje da vidim kako se ljudi sa hendikepom organizuju u svetu u odnosu na nas. (dopada mi se onaj volonterski rad, dolaze joj zene da slazu ves :) ) i to sto ima kulinarska radionica za sestogodisdnjake.
Od svih reality emisija pogledam obavezno bar jednu epizodu, zbog posla. I nikad se ne nakacim da gledam vise od te jedne (sem OCC - one o pravljenju copera, jer me Majkl zasmejava do suza, a i lici na mog sestrica :) )
i ponekad gledam na Animal planetu one emisije o spasavanju kucica, pa mi bude tesko ko Dedinom muzu  :-[
I gledam sve emisije o hirurzima i bolnicaa (ER, Doctor G  i slicne)
Izgleda da ipak gledam tu vrstu emisija  :-[

Dobro je vec sam se zabrinula za sebe... :kiss1:
Aleksandra   14.09. '87.

NenaS

Slicno kao Segrt...

Ovo je gledala moja Ana, ne znam na kom kanalu, dopalo mi se...
Aleksandra   14.09. '87.

dmi

ne gledam nista od toga

dedo, stvarno si nenormalna  :lol:  :kiss1:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Finalina

gledala finala VB i OT
sve ostalo bacim pogled, ali ne pratim i ne setim se da me interesuje

p.s. ja sam od onih sto ne gotive TV

NikkiL

Gledala jedino Apprentice i Dragons Den (ljudi prezentuju svoje biznis ideje i patente boardu koji odlucuje da li da ih finansira ili ne.....ima ludih a i super ideja... meni je zanimljiva...).

Ostalo ne, dobar deo mi se opasno gadi... :stop:
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006