Main Menu

Energija

Started by senka, February 12, 2011, 10:02:15 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

enerija za vezbe se dobija postepeno
kad sam krenula da radim jogu, prvih nedelju dana je bilo ubedljivo najgroznije, menjam jutarnji ritam, umesto kafa i komp varijante ja popijem casu vode, radim vezbe 40 minuta pa onda vocka, integralni keks i kafa, pa komp...mrzelo me da zivim
posle nedelju dana, ustajem poletna, radim 40 minuta, prija mi i volim

ne postoji energija za vezbe posle duge ucmalosti, ona mora da se crpi iz glave, stvar volje, a energija dodje i sama

emge

Ja čim oslabim koji kg postanem poletna. Nije mi jasno da li sam lakša sebi ili sam samo srećna što me ništa ne steže :)

NikkiL

Prepisano moje stanje, praceno hronicnim kasljem i iscrpljenoscu od neznamvisenijakog virusa... x puta mi se desi da zaspim sa decom u 9 sati... s tim sto ja imam pakleni tempo u poslednje vreme (i hocu da odem kod lekara da se detaljno ispregledam vec nekoliko nedelja i ne stižem jer nemam kada... jos je ovde to sve dozlaboga komplikovanije i mora da se ceka, zakazuje nekoliko dana itd itd...)

Sta da vam kažem... ako nadjete neki magic potion za dobijanje energije javite   :(
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

AnaK

Ja najozbiljnije mislim da ti imaš upalu pluća. Poptuno prepoznajem sebe. Otišla sam kod lekara kad nisam mogla da se popnem na 2. sprat bez odmora na prvom. I umalo me nisu zadržali u bolnici.  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Gost51

ja bih samo spavala
cekam sunce, pa da vidim da li je do toga
ako ne...

Glitter

I`m always tired, because I`m a superhero at night  :lol:

Maki

Da je meni ona plaza, ni vezbe mi ne bi tesko pale.
Ja se uvek tako osecam pred kraj zime.Cim pocne lepse vreme meni super.

cici

Mogu da uradim samo zadnje dve vežbe sa Uninog linka :rofl: mada da sam na onom mestu ništa mi ne bi falilo.

senka

meni sve vežbe stvaraju ogromnu vrtoglavicu  :crycry:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

cici

Budi ljubazna pa pogledaj zadnje dve vežbe :D

Gost51

dva puta po dva sata spavala danas sa bebom
toliko o energiji

janavi

pričam juče sa drugaricom nešto, pomenem B12, setim se ovoga da je bilo kod nas da se kupi
http://www.mpglobal.org/index.php?lang=eng&menu=8
nisam videla to odavno, potražiću baš

a jutros mi stigne na mail nešto slično

Could a B-12 Deficiency Be Causing Your Symptoms?
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

linga

Ja sam trenutno bas u minusu sa energijom, ali trudna sam *treci put u 6 godina*, nisam jela 2,5 meseca, lezala isto toliko, malo se krecem i zatrudnela sam hronicno umorna. Ne znam da li je do svega ovog ili do krstenice, ova trudnoca mi za razliku od prve dve bas tesko fizicki pada i jedva cekam da se porodim.
U medjuvremenu ce doci lepse vreme pa planiram bar malo vise da setam i da se revitalizujem.
Sto se energije tice, meni dosta pomagala omega (hvala Janavi  :kiss1: ) i sad ponekad popijem neku trudnicku.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

janavi

kupila sam ovaj B12
http://www.nowfoods.com/Products/ProductsAlphabetically/M003176.htm

a naišla sam na nešto interesantno u vezi sa b 12 i ekcemom, staviću na temu o ekcemu
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it