Main Menu

Sta kad imate komsije seljake?

Started by pra-sence, May 08, 2009, 08:57:04 PM

Previous topic - Next topic

Saska

ja moram da pohvalim moje komsije, doduse mala je zgrada, 4 x 4 stana, za sada su svi ok, ovde smo vec 7 g. Sa svima smo korektno, bez nekih dubljih odnosa.

pra-sence

Ovaj sto mene nervira nije u nasoj zgradi vec u zgradi preko puta...ali naravno zgrade su toliko blizu jedna drugoj da se cini kao da smo svi u jednoj...
Elem,bio se primirio tokom zime,ali obzirom da ide lepo vreme ocekujem da ponovo pocne :hm:

MIKICA

Quote from: AnaK on May 08, 2009, 09:01:31 PM
Bojim se, nikako.
Možda samo konstantnim prijavama muriji ako narušavaju red i mir.
nazalost ni ja ne vidim bolje resenje,ukoliko ne zelis da ratujes do besvesti.primitivac uvek pobedi u sukobima,valjda zato sto uvek iza sebe ima bogato iskustvo i neverovatan inat.
nas komsija (ulaz do ans,ali slaba izloacija pa se sve cuje kao da je u drugoj sobi),ne propusta sve moguce praznikeza pireve i slavlja da ne kazem ,,opste narodni urnebes`` :shout: :shout: :shout:
do sada sma mislila vec 1000 000 puta da mu dobrusim,ali se plasim,,prike`` i njegovih retardacija,pogotovo sto sam cesto sama sa detetom kod kuce :'( a retard bi be zproblema,ukoliko zeli mogao da preskoci sa svoje terase na nasu....

janavi

komšijski dinstani luk u 7h15, divota :diva:

:crycry: :crycry: :crycry:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

ali uopšte ne kapiram kako se prvo oseti u dnevnoj (ovo je možda za Dekijevu temu :lol:) kao da ulazi kroz stepeništte, ili kroz dimnjak kaljeve peći, pojma nemam
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

AnaK

Ne znam, i meni su ti putevi mirisa potpuna enigma. Kad ja nešto pržim, najviše se oseća u Jankovoj sobi, koja deli zid sa kuhinjom/trpezarijom, mnogo više nego u dnevnoj sobi prema kojoj su napred navedene otvorene. Neverovatno.
Janko 23.7.2002.

Xe

Kroz dimnjak garantovano.
Nemam tih problema, ispod mene je garaza  :turpija:  ali zato komsinica Daca iznad mene svaki put prekuka kad pecem palacinke, pa ponekad dobije koju s eurokremom  :girl_haha:
Imam upijac mirisa, ali su napravili stanove bez dimnjaka (inace predvidjenih projektom), pa ti upijaci slabo sta mogu da pomognu. Ipak, ne kuvam teska jela, to prepustam sveki i mami (vise zbog sebe nego zbog komsija  :girl_haha: )
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

Deda

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

janavi

moje komšije seljaci upravo buše  :crazy:
renoviraju, to što je subota pola 4, to nema veze

Unabebili

sve ste vi amaterke kad su komsije u pitanju  :rofl: :rofl: :rofl:

pocela je sezona onih zurki gde rodja pocinje i zavrsava festu sa
The Black Panthers Ja baraba a ti vila

:shout: :shout: :shout: :shout: :shout:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Kafica

Naše prve komšije  sa leve strane su pre otprilike 3 nedelje preterali sve mere i granice! U 11h prepodne naš pas (novi, mali i strašno plašljiv, beži u boks ako vikneš na njega) je zalajao na prolaznike, a onda je komšinica na njega bacila petardu (žena od 60 i kusur godina)  :crazy: >:( Pet dana nije ništa pojeo , samo je kunjao i ležao. I vodu je povraćao :( Prijavili smo ih Orki preko neta, ali nisu nam odgovorili, niti su se pojavili.... Razlog je bio što su joj muž i ćerka spavali u to doba. A njen sin, kad mu dune, namerno uzme mačku u naručje i draži i njihovog i naše pse da laju  :hm: :crazy:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Glitter

to nisu ljudi...cije god da su komsije

Unabebili

kafice, i vi niste odreagovali licno?  :o

mm bi joj odrzao takvu vakelu, i njeom muzu i sinu, da bi padali nicice svaki put ka vide bilo koga iz nase kuce, ukljucujuci i komarce  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/