Sta kad imate komsije seljake?

Started by pra-sence, May 08, 2009, 08:57:04 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Quote from: AnaK on May 29, 2011, 07:13:22 PM
Šokirana sam, ali šokirana rečnikom dece od 10-12 godina. To je jeziv arsenal psovki. Deo dvorišta su klinci pretvorili u teniski teren (razapeli onu zaštitnu građevinsku mrežu), i tu se non-stop smenjuju. I prošlog vikenda ih je neki stariji komšija iz susednog ulaza zamolio (ali stvarno zamolio, čula sam i početak) da budu malo tiši. Šta su mu sve rekli, mene je bilo sramota, časna reč. Od raznih poruka šta da puši i tako to, do 'Pa ko vam je kriv, što ste se doselili pored teniskog terena' (ženski glasić) :krsti:

Srećna sam što to stalno slušamo :lol: jer non-stop naglas primećujem, pred Jankom, kako je to ružno kad se sluša sa strane. Pa će se valjda setiti jednom, kad zatreba.

Mislima da sam bas o ovome pisala na nekoj od tema , kao i to da se ovaj mali uredno vrati kuci , uz obrazlozenje da nece da se igra dole gde se "tako psuje".

Setice se toga i Janko  :love32: :bighug:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Xe

Ja sam upravo bila svedok kad je matori komsija izleteo i poceo da psuje tri devojcice koje su se igrale u nasem dvoristu, desetak metara od njegovog prozora na drugom spratu. Strasne reci, da ce da izadje i da ih pobije.

Da su stoka, deca od devet-deset godina! Naravno da je zbrisao u stan, ali mu to nista ne vredi jer smo ga zapamtili. Roditelji nisu reagovali, deca su se premestila kod nas. U dvoristu je inace parking, ali je jedan deo predvidjen za igraliste.
Hoce da se odmara u sedam sati. Pa naodmaraces se zauvek, majmune, vrlo uskoro!  >:(
Izvinjavam se na recniku, ali stvarno ne volim toliku sebicnost i pogani jezik  >:(
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lani

Price su vam uzas  :hm:
Kod nas odmah ispred naseg i susednog ulaza ispred zgrade ima divnog cveca, neko (ne znam ko) to s ljubavlju neguje, mislio bi covek da neko ko ima tako smisla za uredjenje baste ne moze da bude los.
Ali, prosle godine je nesto od tog cveca jednom prilikom bilo pokidano i izlomljeno, da li su deca, da li je neko namerno pocupao. Sledeci dan je tu osvanuo zaboden na stapicu odmah pored cveca karton sa takvim grozomornim ne psovkama nego kletvama (sve u stilu ko mi je cvece polomio da bog da zalivao cvece na detetovom grobu i slicne gadosti... ma ne mozete da zamislite  :o). Danima sam bila zblanuta.

Unabebili

jao lani  :rofl1:

izvini, ali pocetak price i detalj "ne moze da bude los covek" i kraj price  :lol:

samit ludaka u mojoj zgradi dostize kriticnu masu  :rofl:
vrhunac je ekipa iz Komenracijalne banke koja nam je u zgradi, a tamo je zabranjeno pusenje
elem, ekipa urednopusi ispred naseg ulaza, a slikacu vam da vidite kolicinu pikavaca koje ostavljaju za sobom

akademske gradjanke  :hm:
planiram da udjem u banku sledece nedelje sa flasom od kokakole,
napunjenom do pola vodom i natpisom:
za ubacivanje pikavaca

ostavim na pultu i izadjem bez reci

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Glitter

moje iskustvo govori da oni koji se mnogo lepo slazu sa cvecem uglavnom imaju problem u slaganju sa ljudima koji to cvece ne vole :lol: primer mog oca  :rofl1:

Xe

Quote from: Unabebili on June 04, 2011, 09:27:15 PM

planiram da udjem u banku sledece nedelje sa flasom od kokakole,
napunjenom do pola vodom i natpisom:
za ubacivanje pikavaca

ostavim na pultu i izadjem bez reci
Ili pikavce u lopatu i izrucis na pult.
Ili ih slikas i pozoves komunalnu inspekciju, to ce najvise da ih boli.  :girl_haha:

Lani

Jutros u našem kontejneru dva bačena televizora. :krsti:

Unabebili

Xe

Kod mene ispod terase samo carape. To je zato sto nemamo svetlo, pa sirimo ves po mraku.  :girl_haha:
Od veceras cemo imati plafonjeru, pa komsije vise nista ne mogu da mi zamere  :girl_in_love:

veki

imacu na ovu temu mnogo toga, mislis kucica slobodica a ono  :fool:

sedeli smo sinoc sa nasim novim komsijama sa kojima delimo kucu i dvoriste i smejali se
sami sebi i mi i oni smo ocekivali da kad si u zgradi imas problem sa komsijama, nismo ocekivali
ovakav komsiluk :lol:

Inace moram priznati ja sam dosla prvo s novog beograda iz solitera od 21 sprat (vojna zgrada) mi nikada sa tolikim ljudima problem oko nicega nismo imali, na Banovom brdu isto oko 60 stanova nijedan problem, mislim ima extrema, ali niko nije urlao na decu, maltretirao ih, dok se zgrad aredovno cisti i menjaju sijalice, problema nije bilo. Na dorcolu od 55 stanova imali smo 2-oje problematicnih, baba sovu koja nas je pratila i odmahivala glavom i coktala kakve iz kuce izlazimo  :crazy:, i jednu dr mr pr koja je bacala djubre sa 6-tog jer joj zvanje sne dozvoljava da ide do kontejnera i ima dovoljno seljaka u zgradi da to pociste, ta mi je bila hit  :rofl1:

a onda dodjem u zgradu sa 4 stana, gde niko ni sam kim ne razgovara, niko nece da pocisti hodnik, a o ostalom da ne pricam, zovu miliciju jedni drugima, ako je glasnija, nama su zvali inspekciju sto smo posejali travu i popravili trotoar ispod terase  :crazy:
a onda zgrada od 12 stanara e tu ima hitova
Drugi sprat je nelegalan, pa kao posto ne postoje na papirima sebe su iskljucili iz svih placanja, ako crkne kotao za grejanje oni kazu delite na 9 delova, ako treba da se plati zena za ciscenje opet na 9 delova, onda deda iz jednog stana ide i proverava koliko  ko ima kvadrata i zove gradj. inspeciju, vec su i tamo poceli da se smeju.
Jedna komsinica posadi cvece, druga nocu pocupa jer joj se nije dopalo  :wall: a sad imaju kao zavrsnicu u tom stanu i moje svekije, koji su tek posle 10 dana ukapirali da je u zgradi jako stedljivo stavljana szvucna izolacije :lol:

Sve u svemu medjuljudski odnosi ne znas da li da se smejes ili da places

Gost51

martina

evo sad bas sjedim na terasi ( mi smo u kuci), mir i tisina, sama sam kuci, pijuckam pivce i kontam kako se u nasem komsiluku mi jedini cujemo da smo zivi i jedne komsije prekoputa ( a i oni kad im djeca dodju s fakulteta, pa naprave dernek, zasvira se pomalo. meni to fino, pa ako je i malo duze po noci, ne smeta mi, bas mi neprirodno da nikog zivog ne cujem

jedino se komsija s desne strane jednom zalio kad je meca nalozio neko vlazno granje u ognjistu ( ono metalno ognjiste). pa mu nesto dimilo. a meca nije normalan, tako nalozi granje ko da je na planini, samo cekam kad ce vatrogasci da dodju. a meca je inace iz sred srijede sarajeva, ne moze veci centar, nemam pojma otkud mu ideja da lozi granje, kad to smecari fino odnesu. voli da se igra s vartom
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Janko 23.7.2002.

Unabebili

:lol: :lol: :lol:

moje iskustvo pokazuje da i Vagner " Ride of the Valkyries"  na max vol. ima slican efekat , bar u mojoj zgradi  ;)