Main Menu

Klizanje

Started by Maki, February 22, 2011, 05:49:59 PM

Previous topic - Next topic

Maki

Da li neko zna da li je jos otvoreno klizaliste kod Usca?I do kada ce biti?Ne mogu nigde da pronadjem info.
Hvala

kalimero

koliko ja znam, sva otvorena klizalista su zatvorena :(
i dalje rade pingvin i pionir
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

emge

Ja koliko sam iz kola vidjela sad za vikend, klizališta kod Ušća nema. Možda radi Zamak?

Maki

Pih.Zamak jos radi, ali mi je preskupo da dam 800 dindzi za jedno klizanje.Dve ulaznice i jedne klizaljke-mnogo je.Za Pingvin nam treba 600.Usce mi je bilo spas ove zime.Vidim ja da cemo na sankanje.

cici

Drugarica mi je rekla da radi Olimp.

rafa

Maki, mi smo zimus slucajno na Adi nabasali na neko klizaliste koje se ne placa. Ne znam ni kako ni zasto, ali i klizaljke su bile free.
Jeste da ima tamo malo onih lokalnih mangupcica  :lol: , ali za jedva pola sata decjeg klizanja i nije tako strasno.
Ne znam da li jos radi, ili je to imalo veze sa raspustom. Mada mislim da tada jos nije krenuo raspust u Srbiji.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Maki

Na Olimpu je super,ali ja sam u Zemunu. :crycry:za jedno klizanje sa Sofijom moram da organizujem cuvanje Olge,pa gledam da mi je sto blize.I Ada mi je na zalost predaleko,a mislim da ni to vise ne radi.Jedva cekam sledecu zimu da mi Olgica poraste da mogu i nju da vucaram.

gasha

u Zemunu je bilo u dvoristu skole, ne znam joj ime , ali u blizini Pinkija, mozda ima jos  :think:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Maki

Nema na zalost.To je bilo samo za vreme raspusta.

Urbana

Mi imamo svake godine mesec ipo u periodu pred Bozic do posle NG u gradu, a inace ovako samo zatvoreno, ali nista lepse nego kad stisne minus pa klizanje na prirodnom ledu.....a jezebo nam 5min od kuce, pa ponese vruc caj u termosu....i ustipke i ceo dan ..... zima -10 a sunce greje :love32:

btw. juce sam radila do 12:00 ostali ukucani spremno me cekali kuci i pravac Dojcland na skijanje.....nije bila guzva.....uzivali smo .....ostali do 20:00 ....nikad vise necu ici vikendom em je preko nedelje jevtinije, em nije guzva

a sutra odosmo i mi na klizanje
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Maki

Ma samo ti nama pravi zazubice.... :girl_devil:

kalimero

maki, ne vredi, odvoj parice i idemo jedan dan u pingvin..... :clap:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.