Main Menu

Inkluzija - svete gde smo?

Started by jel, May 08, 2009, 10:53:32 PM

Previous topic - Next topic

zvoncica

Covece, kako je sve neorganizovano i sve na povuci-potegni!  >:(
Zelimo vam da sve prodje sa sto je manje moguce problema i zavrzlama.  :kiss1:

Kafica

Hvala na podršci, cure :bighug:

I divna vest :) U školi su nam skroz izašli u susret :girl_in_love: Ja sam to negde i očekivala od njih, jer sam u ranijim razgovorima stekla utisak da su tako super, ali nisam mogla da budem 100% sigurna dok ne razgovaram sa njima.
Primila me je pedagog, posle nam se pridružio i direktor. Rekli su da ništa ne brinem, da će oni rešiti to za personalnog gde god da treba, a dok personalni ne kroči u školu nema potrebe da unajmljujem nekog, biće tu uvek neka tetkica ili radnik obezbeđenja da se nađe ako Ana ili učiteljica zatraže pomoć :girl_in_love: Rekla mi je i da je  jedna učiteljica tražila da Ana bude kod nje i biće :love32:
Što se predstavljanja našeg slučaja ostalim roditeljima tiče, rekla je da će o tome porazgovarati sa učiteljicom, pa ćemo videti kad počne škola.

Inače, što se cele ove priče tiče, saznala sam od pedagoga da tek kada imaju upisano dete sa pp mogu da traže od ministarstva sredstva da obezbede adekvatne uslove za to dete: rampu, wc sa držačima i sve ostalo za sve druge vidove potreba. Dok sve škole budu bile opremljene.... ::)
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

AnaK

Kafice, sve divno zvuči  :love32: I učiteljica koja je tražila  :girl_in_love: Divno, divno  :'( :love32:
Janko 23.7.2002.

Gost51

super, kofi
najvise super za uciteljicu koja zeli anu u razredu!

Mirka

Divno Kafice. I baš me raduje to za učiteljicu, verujem da ćete lepo sarađivati
Bravo još jednom  :clap:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

gasha

znala sam da ce u skoli biti sve u redu  :love32:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Kafica

Hvala vam :bighug: Meni je oooooooooogroman kamen pao sa srca !
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

disco2000

Super, nesto konkretno, konacno :clap:

Lani

Kafice, ulepšaste mi veče i ti i divna učiteljica. :love32: :bighug:

linga

jel

i ja mislim da je najbitnija ta atmosfera
da je skola zaista spremna da ucestvuje
a ne samo da dobiju resenje...pa da sve bude na nivou papirologije

drzim fige da se anci zaista lepo uklopi  :love32:
a nekako i ne sumnjam da hoce
My name is Luton, Robin Luton :lol:

prevodilica

Lani

Quote from: Kafica on August 23, 2011, 09:55:06 PM
Inače, što se cele ove priče tiče, saznala sam od pedagoga da tek kada imaju upisano dete sa pp mogu da traže od ministarstva sredstva da obezbede adekvatne uslove za to dete: rampu, wc sa držačima i sve ostalo za sve druge vidove potreba. Dok sve škole budu bile opremljene.... ::)

Da se osvrnem samo na ovu nebulozu belosvetsku. :shout:
To bi na papiru trebalo da znači da kao već na proleće oni mogu da kontaktiraju ministarstvo. Znajući kako je brza naša administracija pa posle svi koji treba da se angažuju da se recimo rampe postave, to verovatno traje i traje... A šta da radi dete dok čeka??
A opet kontam da je školama, posebno onim koje gledaju svaka para gde ide, skupo da recimo čitavu školu opreme na taj način ako već nemaju učenike sa pp. Kako god okreneš, deca na gubitku. :(