Sendvici za kraca i duza putovanja, koliko pravite a koliko jedete

Started by linga, February 20, 2011, 11:18:20 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Kako sam se smejala kad je jedna moja drugarica pitala mm gde stajemo da se odmorimo kad idemo na Zlatibor, mrtva ozbiljna naravno. Pogledao je kao da ga je pitala gde stane da se odmori kad ide do Žarkova. :rofl:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Ali više vrsta molim te.  :lol: Mene Iva muštra i slatke da pravim, sa puterom i medom ili sa eurokremom.

rafa

Quote from: Lani on February 25, 2011, 10:42:52 AM
Kako sam se smejala kad je jedna moja drugarica pitala mm gde stajemo da se odmorimo kad idemo na Zlatibor, mrtva ozbiljna naravno. Pogledao je kao da ga je pitala gde stane da se odmori kad ide do Žarkova. :rofl:

Ovako i mm.  :lol:
On sve vozi u cugu, a izlasci su nam benziske pumpe gde imamo tri i po minuta da kupimo sta hocemo, dok on sipa benzin i piski.
Ranije mi je pravio pus pauze i gundjao, sad ni toga vise nema.  :crycry:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Glitter

Quote from: Lani on February 25, 2011, 10:42:52 AM
jao Zarkovo  :girl_in_love: :lol:

Saska

Ni mi ne stajemo kad idemo negde po Srbiji, sto neko rece, ako se nekom povraca (Mina) ili piski (Mina ili ja). Isli smo na ogromna putovanja busom do Krfa  ili do Spanije, kad se staje kad odredi neko drugi (sofer ili vodic). Tu smo sendvice utamanjivali mnogo pre nego sto stignemo. Do Spanije je bilo ceo dan puta, pa spavanje u Italiji, pa opet ceo dan i noc-tu smo pravili nove  sendvice na pola puta i bili smo gladni toliko da kad smo stigli samo smo bacili stvari u hotel i otisli na rucak. Ista stvar i sa vodom.

Saska

Quote from: Lani on February 25, 2011, 10:45:32 AM
Ali više vrsta molim te.  :lol: Mene Iva muštra i slatke da pravim, sa puterom i medom ili sa eurokremom.
jao samo zamisljam med kad pocne da curi po kolima  :girl_haha:

linga

Quote from: anelore on February 25, 2011, 09:00:38 AM
Ja volim i da pravim i da jedem, kad idemo na duzi put. Zelena salata, zelena paprika, pod obavezno. A moze i paprika u plasticnoj kutijici sa strane, da se gricka po zelji.
A umem i da napravim sendvice za MM-a, kad ide na teren ceo dan. Ili kad izlaze na nekom sajmu.
Sad me Deda sa beckim sniclama podseti na putovanja u detinjstvu, dvodnevna (prespavamo kod tetke u Sarajevu i odemo na cevape), do Hvara - nosili smo rucni frizider pun klope, mama ispohuje snicle, i paprike, ponesemo pastetu iz konzerve, i kupimo negde svez hleb, i onda sednemo na neku livadu i piknikujemo.  :girl_in_love: Imam i fotografije.

Jao, i meni je ovo bilo suuuper  :girl_in_love:
Pa je tata jedne godine (kad naravno nismo isli na more, zbog krize) pokupio nas klince, napravili sve što treba i krenuli u Guču (rodno mesto moje mame) koja je cirka 28 km od naše kuće. Na vrh Jelice seli na livadicu, stavili ćebence i užiiiivali  :girl_in_love:

linga

Quote from: Unabebili on February 25, 2011, 10:17:54 AM
Sendvici? Velike kolicine + grickalice + silni sokovi, voda, cokolade + kuglof (ovo me ne pitajte zasto  :hm: ) + litar do dva nes kafe za mm-a  :no:

Jedemo na prvom kilometru predvidjenog puta i ne zaustavljamo do krajnjeg odredista  :lol:

:lol: :lol:

Jao, kakva tema, a šlognuh se kad videh da sam je ja otvorila  :rofl:

linga

Lani

Unabebili

Niko ne staje na pauze  :o
Auh, pa mi smo onda bolesnici , mi stajemo svakih 150 km, pijemo kafu, razgledamo okolinu i sl ..
MM i ja smo tu isti, mi od samog puta napravimo dozivljaj, jednom smo do mora putovali 3 dana, nocili uz put, dopalo nam se, prvo Zlatibor, pa druga noc Milesevo...
Znala sam da nismo normalni  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

linga

A mm i ja smo tipovi avan-turisti.
Na primer, ako idemo do CG, put ide ovako - Krenemo iz Bg, pa svratimo u Cacak kod mojih na kafu (i pecenje, džaba sendviči  :lol: ), pa onda svratimo u Drvengrad, makar na one fenomenalne sokiće  :balavi: , onda idemo preko Višegrada (tu mm stane da fotografiše malo onu divljinu i lepotinju), pa onda pičimo dalje. Stajemo uz Drinu, po potrebi (piš pauze) a kad se dokopamo CG - volimo da idemo putevima kuda normalan narod ne ide - jednom smo se spuštali EDIT do Risna s neke planinčuge (jedva prekostasmo) a jednom starim putem od Trebinja (i tu jedva preživesmo).
Naravno, za sve ovo putešestvije treba nam pola gepeka klope, pa ne ostane mesta za kolica i stvari  :lol:
Sad nam je ritual da kad se vraćamo svratimo, svratimo na Tjentište u neki besmisleno jeftin hotel na klopu, a sendviče naravno, pojedemo pre toga  :rofl:

Saska

una da znas i da smo mm i ja tako radili kad idemo sami negde, jednom smo ceo dan isli do Subotice, stajali svaki cas.