Main Menu

Hajde da se hvalimo :-)

Started by irma, May 10, 2009, 08:36:27 AM

Previous topic - Next topic

Mirka

Kad smo ovde, sad se setih, Kosta na okružnom iz matematike imao III nagradu  :)
Posledica priprema za prijemni  :rofl:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

AnaK

Tako, uzgred, pa još objašnjenje  :sissyfight: Bravo za Kostu, a za majku mu :slap:

Linga :friends:
Janko 23.7.2002.

Mirka

:kiss1:
Evo da ga i pohvalim, odradio geometrijski zadatak sjajno, setio se svega čega treba da se seti i baš sam bila ponosna.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

disco2000

stacka

Izgleda da su decaci mahom isti :lol:
Aleksa prosle nedelje dobio na kontrolnom iz matematike 4 na 5, jedna devojcica dobila 5, ostali svi manje ocene od toga.
Pitam ja njega "Kako je moguce da si dobio 4 na 5" (kod njegove nastavnice matematike ta ocena ne postoji, moze eventualno + i - ali to na nema)
Kaze on meni "Ajde sta mislis" i ja iskreno kazem da nemam pojma.
Dala mu je 4 na 5 jer je uradio najtezi zadatak a na najlaksem se zeznuo  :wall: :rofl:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

stacka

Moram da se pohvalim - Aleksa je izabran sa još 4 devojčice ispred Mladih pozorišnih eksperata Narodnog pozorišta da bude član Međunarodnog žirija Nagrade mlade publike Evropske filmske akademije za 2021. godinu.
Deca uzrasta od 12-14 godina iz 38 zemalja će birati između 3 filma i izglasati najbolji. :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dacko

:girl_in_love: Blago njemu, em će uživati u filmovima em će se osećati lepo i važno.

Mirka

Bravo za Aleksu!!!  :clap: :clap: :clap:
Divna stvar, baš za pohvalu.

Bravoi za Borisa!  :clap: :clap: :clap:
Mama Dacko da prekopira ovde kako je Boris lepo uradio probni prijemni, sjajan je na svim poljima!
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

disco2000

Bravo, drugar, kako se radujem budućim uspesima! :love32:

emge

Divno :girl_in_love: uživaće :girl_in_love:
Bravo Aleksa :clap:

jesu li imali neko takmičenje u kom su birani ili kako?

stacka

Bio je raspisan konkurs na kome su slali sastav i video snimak u kome govore zasto misle da bas oni treba da budu clanovi zirija :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Bravooo :)

kako ste saznali? preko školice glume?

emge

i da nam proslijedi nazove filmova. :girl_in_love:

stacka

Ne, ne. On osim skole glume kod Nenada i Sneze ide na radionicu svakog drugog vikenda pri Narodnom pozoristu -  Mladi pozorisni eksperti. Preko njih je saznao.
Npr. za vikend su ih vodili da gledaju Izbiracicu u Narodnom pozoristu. Super mu je tamo, lepo rade sa njima. Uglavnom imaju zadatak da odgledaju predstavu koju im oni izaberu i onda na radionici vrse analizu kroz razne aspekte, od kostima, scene, price...
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

A pa on je onda pravi pozirišni ekspert :love32: