Recepti sa neta - neisprobani - slatko+slano

Started by janavi, May 10, 2009, 12:39:59 PM

Previous topic - Next topic

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

janavi

ok, nisu vam se dopali pohovani paradajzi, a pohovani kiseli krastavčići? :mrgreen:

Fried Pickle Chips with Zippy Feta Dipping Sauce

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Lani

Ovo, sudeći po sastojcima, zvuči odlično.  :)

janavi

AnaK

Ovde ima baš lepih ideja. Pretražih sajt na osnovu natuknice iz 2. recepta, i ima generalno baš zanimljivih ideja:

http://www.thekitchn.com/thekitchn/search?q=make-ahead+lunches
Janko 23.7.2002.

janavi

janavi

AnaK

Quote from: janavi on August 03, 2009, 06:17:31 PM
krompirići iz rerne
http://www.amateurgourmet.com/2009/08/oven_fries_titl.html

Dakle, oduševljenje. Zahvaljujući MissL kupujem najbolji zamrznuti pomfrit u Interexu (ona njihova marka), a zahvaljujući Janavi, danas ga ispekoh ovako, u rerni. Pošto je gotov, potrebna je samo rerna, pleh, papir, i so. Rernu uključiti na maksimum, posle 5-6 minuta ubaciti zamrznute krompiriće na pleh sa papirom, u jednom sloju. Peći 15ak minuta. Posoliti. Mnogo su lepši nego na slici.

Ukućani nepodeljeno oduševljeni :nesvest:
Janko 23.7.2002.

janavi

da, definitivno izgledaju mnoooogo lepše nego na slici, ovi su garant bili ugljenisani :lol:
ja ne solim, samo kečap, heinz podrazumeva se

a pomfrit, koji nađem u najbližoj radnji, obično frikom, ne fali mu ništa :clap:

cici

Super su ti iz rerne, meni oni zamrznuti Frikomovi masni i onako zamrznuti.

Deda

Koliko je taj u Inter.?
U Grckoj je bio 2,5 kg 1, 70 eura , ja htela makar 5 kila da donesem  :lol: ali mi je mm kazao:" jESI LUDA  :blink: ,onoliki krompir u selu a ti ces da vuces iz Grcke :krsti: "
Kao da je to isto  :'(
Sad njemu treba da uvalim ljustenje, seckanje i duze przenje sa njegovim seljackim krompirom  :crycry:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Stvarno ne znam, al' obratiću pažnju prvom prilikom  :-[ :kiss1:
Janko 23.7.2002.