Recepti sa neta - neisprobani - slatko+slano

Started by janavi, May 10, 2009, 12:39:59 PM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

A sto vices, Dedo?  :lol:

Meni ovaj slatkis bas deluje super

Ajte zene, ne dram'te

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

Margarita

a ja se jos vracam na ovaj san da vidim gde pominje buttermilk :lol:

janavi

Quote from: Deda on November 26, 2011, 06:46:47 PM
Moram da viknem za buttermilk  :lol:
jaooo
sad malopre neka emisija na TLC, onaj stačkin Cake Boss kuva, emisija je Kitchen Boss, i neke kalamare pravio, pa u tom buttermilk-u ih marinirao
ovi naši preveli kao mlaćenica
ja prvi put čula :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

disco2000

AnaK

Ja sam nailazila na izraz mlaćenica, ali nikad nisam uspela da shvatim šta je to tačno :)
Janko 23.7.2002.

Glitter

jedino sto je mlaceno u toj kategoriji je whipped cream

AnaK

Ma jok, to mlaćeno je različito od mućeno :) Valjda je opis negde bio da je to tečnost koja ostane pri proizvodnji maslaca.
Janko 23.7.2002.

Glitter

pa dobro i whipped nije muceno nego udarano bicem, da ne kazem bicevano  :crazy: odosmo mi ovde u S/M  :lol:

Lani

Masha

Jao, pa ja sam jednom napravila buttermilk. Stavila u blender imlekovu slatku pavlaku, izdvojio se grumen maslaca i ta vodica. A htela sam samo da umutim pavlaku, to je još jedna od glupih ideja, i još sam ostavila sečivo.

AnaK

Ma ideja je bila super, samo si je premutila. Dobila sam i ja jednom butermilk, i to čokoladni :lol:
Janko 23.7.2002.

janavi

a ja sam neki dan pravila neke mafine u koju ide pavlaka (kisela) + limun, i napravila se neka čudna konzistencija
ja pomislila da je pokvareno
al oni bili baš ukusni
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

janavi