Recepti sa neta - neisprobani - slatko+slano

Started by janavi, May 10, 2009, 12:39:59 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

super je fora  :good:

od cega su vase virske, mono? soja ili nesto drugo?
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

monochrome

una, ima ih od cega o's :rofl:
soja, tofu, seitan virsle, wheat virsle...svakojakih fela :girl_haha:

aleks

A kakav ukus imaju? Moram da probam negde.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

monochrome

kako koje...ja volim neke sa belim lukom, a fry's imaju neke ok, izgledaju bukvalno k'o mesne hrenovke, a nisu daleko ni od ukusa.

monochrome

monochrome

nesto ne mogu da ih nadjem, a cini mi se da bi mogle biti german proizvod...kad nadjem stavljam :good:

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Unabebili

volela bih da probam
ja volim virsle, al ove koje ja jedem, znam da nema gore hrane koja je naduvana nitratima od virsle

steta sto tih gore navedenih nema kod nas  :girl_sad:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Saska

ja sam viđala svašta u onim frižiderima sa zdravom hranom u Merkatoru, samo nisam baš obraćala pažnju na detalje

monochrome

ma nisu ni zamene za meso najzdravije ;)
ne treba ih cesto konzumirati...isto je to preradjeno i to sve tako nesto 'vako 'nako :rofl:
tofu je ok i od tofua su verovatno najcistije...

hanna

Quote from: monochrome on April 26, 2013, 02:27:42 PM
una, ima ih od cega o's :rofl:
soja, tofu, seitan virsle, wheat virsle...svakojakih fela :girl_haha:

Kakve su ti te shejtan (djavo ) virsle  :rofl:
Ja sam se jedva resila zelje ukucana za virslama  :crazy: Sad ponekad kupim u prodavnici zdrave ishrane neke gluten free 100% angus beef .Sta im znaci angus ,blage veze nemam  :rofl:

Google kaze da je ovaj doticni angus  :crazy:  :rofl:

monochrome

to ti je vrsta skotskih krava...to bi trebalo da bude pravo organsko meso, extra kvalitete, no cesto se pod to prodaje, a to nije...pravi angus beef je skup i pravi poznavaoci mesa ga prepoznaju na km :rofl:

hanna

Pa sad odkud znam da li je organsko ili ne  :rofl: Cjena virsli je 6-7 $ nisam sigurna ,ako je to mala cjena za jedno pakovanje istih onda je kopija angusa  :lol: Hvala ti na iscrpnoj informaciji ...od sad trazim iskljucivo angus beef nepitam koliko kosta  :rofl:

Glitter

Quote from: monochrome on April 26, 2013, 06:44:47 PM
to ti je vrsta skotskih krava...to bi trebalo da bude pravo organsko meso, extra kvalitete, no cesto se pod to prodaje, a to nije...pravi angus beef je skup i pravi poznavaoci mesa ga prepoznaju na km :rofl:
mmmm premium scotish beef, u Bg ima na nekim mestim i mnogo je skupo...ma nije jeftino ni u UK

kalimero

jao, one virslice sa spagetama, deca obozavaju.....kod nas je to kuma prva pravila, i jos ih poredja kao male paukove i iscrta senfom mrezu.....  :girl_smile:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.