Recepti sa neta - neisprobani - slatko+slano

Started by janavi, May 10, 2009, 12:39:59 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Quote from: Lani on April 17, 2015, 05:31:39 PM
Ju, što je fin blog, svašta ima.
Doduše, ne znam koliko mi je dobra ideja da ga sad proučavam kad sam na dijeti.  :nokti2:

Nisam poslušala sopstveni savet :lol: Te prokrstarih kroz 3 godine. Elem, kad eliminišem kolače i generalno poslastice, kojih ima nesrazmerno mnogo, i nešto malo testa od kojih bi mi bila zanimljiva neka tipično švedska, zanimljivi su recepti za jedno glavno jelo (piletina u kari sosu od lisičarki), par dobrih recepata za rižoto, i nekoliko zanimljivih namaza. Recepti su joj jasni i detaljni, verujem da su svi dobri.
Janko 23.7.2002.

Pepi

kalimero

divan joj je blog..... moram probati ponesto odatle da napravim..... :balavi:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

e ovako, blog joj je divan, stvarno se trudi da odradi mere jako precizno, da ima malo sastojaka i da se pravi brzo
na zalost nije to uvek put ka ukusnom jelu

probala sam obe prhke pite sa bloga i sa jabukama i sa borovnicama
prvu sam spremala sa borovnicama i to smrznutim pa sam pratila kao luda smernice za verziju sa smrznutim vocem.
pekla sam onoliko koliko je rekla, na za nijansu nizoj temepraturi jer mi je rerna bas jaka
prhku sa jabukama sam pravila po njenim merama ali sa mojom temperaturom i vremneom pecenja jer mi je ova sa borovnicama bila prepecena.
sa jabukama je bila lepa ali ni blizu lenjoj piti na koju sam npr ja navikla od majke i bake (sto je manje vise standard za nase generacije :lol: )

dakle, brz recept, brza priprema, ali na ustrb ukusa koji je i dalje ok ali nista wow  :innocent:

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Meni zvuči savršeno, ja baš volim maline  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Quote from: AnaK on May 02, 2015, 11:40:34 AM
Ja isto  :balavi: razne kombinacije sa korama od belanaca. Volim i Pavlovu sa malinama, ali ja uvek skuvam zuti fil na pari i uvek pospem plazmom, to mi je kombinacija ukusa da umres  :balavi: Samo sto je bezbedna za konzumiranje samo par puta godisnje, inace bih imala 300 kila.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Zumbulica

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: AnaK on May 02, 2015, 11:40:34 AM
moram da probam ovo, malac obozava maline  :girl_in_love:

Deda

Ja sam ovo pravila mm za rodjendan pr.godine , donela Neda od drugarice jedno 5 kg malina  :blink:. Bilo je simpaticno ali bi bilo lepse za mene da su kore od cistih belanaca sa secerom ko za puslicu. Lepo ali niko nije pao u nesvest, mozda namerno :burko:  :lol:
Mislim ova slika je cudesna, u prirodi neizgleda bas tako  :rofl:
To mi je bio jedini recept torte od malina , ne sa ovog bloga, negde sam je nasla na drugom mestu
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Wow i ja obožavam maline u svakoj kombinaciji.  :balavi: :girl_in_love: