Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

cici

Glitter

TINK dior ima stvrno odlicne formule, ja imam dva chanela i trajnost im zavisi stvarno
ako stvarno hoces da ti nesto traje koliko zelis udari neki trajni lak
mada po ovome sto pricas za krzanje jedino sto mi pada na pamet je da ti je nokatna ploca masnija :think:
jesi probala da odmastis? ima CND neki sprej bas za to kao priprema za bazu

TINK

Quote from: Glitter on December 12, 2014, 10:22:41 PM
TINK dior ima stvrno odlicne formule, ja imam dva chanela i trajnost im zavisi stvarno
ako stvarno hoces da ti nesto traje koliko zelis udari neki trajni lak
mada po ovome sto pricas za krzanje jedino sto mi pada na pamet je da ti je nokatna ploca masnija :think:
jesi probala da odmastis? ima CND neki sprej bas za to kao priprema za bazu

ahaaa tako znaci!

e to nisam znala  :baba:

aj manite se tih skracenica, puno ime i prezime, plus linkic  :lol:

ok, kad se odlucim uzmem onda jedan Chanelcic(provereni) i jedan Dior, za koji mi garantujete ti i Cici  :lol:

TINK

ma jok, kakvi trajni lakovi, imam taj citav set Alessandro, sve sa lampom, jos glupaca kupila 7-8 lakova  :wall:...... sve je to super, ali necu uropascene nokte  :shout:

aleks

Ja Imam slucajno neki Ch, meni je ona cetkica pretanka, postojanost stvarno super. Ali meni je i Essie super sto se Toga tice.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

Zumbulica

Iskopah ovaj zaboravljeni, jos uvek je u dobrom stanju i divan je  :girl_in_love:

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Janko 23.7.2002.

TINK

Quote from: aleks on December 12, 2014, 11:49:49 PM
Ja Imam slucajno neki Ch, meni je ona cetkica pretanka, postojanost stvarno super. Ali meni je i Essie super sto se Toga tice.

jao jeste cetkica je ocajna, malecka i mrsava  :crazy:.... ali ok, ako  izdrzati par dana da se preziveti  :lol:.  Sally Hansen za moj pojam ima najbolje cetkice, ko lopata  :lol:

Sve je super to menjanje lakova, pa da se slaze sa tasnom, kaisom, ogrlicom, maskarom  :lol:. Ali ja ne znam gde bi iskopala to vreme za lakiranje svaki drugi dan  :crycry:

Kanim se sedam dana da se depiliram, i nikako  :crycry:. Pa ne dao Bog da me neko neplanski skine  :lol:

Glitter

TINK opet Dior cetkice su ubedljivo najbolje ikad :lol:
njihovi lakovi se sami mazu  :girl_in_love:

Lani

Quote from: TINK on December 12, 2014, 07:45:30 PM
zanesvestih se kad videh da vas Lani urazumljuje  :rofl:..... danas joj nije dobro  :lol:

:P

Quote from: TINK on December 12, 2014, 08:01:03 PM
Znam devojke da vas ovo ne interesuje, nije uopste zanimljivo da drzite lak petnest dana  :rofl:. Ovo samo nek citaju prakticne zenice  :girl_haha:

Citiraću cici kad je ono jednom rekla: Odsekla bih sebi ruku da moram da gledam isti lak dve nedelje.  :rofl:

Quote from: cici on December 12, 2014, 08:20:48 PM
Nije mi jasno sta radis sa rukamaKoji si uzela?
Lani glas razuma :rofl: zagrcnucu se :lol:

Hvataj :cigla:

Quote from: TINK on December 12, 2014, 08:38:43 PM
e da je i meni jasno sta radim..... ko zna kad zaspim sta se desava  :lol:

:rofl: :kiss1:

cici

Quote from: Lani on December 13, 2014, 03:04:28 PM

Citiraću cici kad je ono jednom rekla: Odsekla bih sebi ruku da moram da gledam isti lak dve nedelje.  :rofl:

Hvataj :cigla:

Hvala na citatu al sto me pogodi :lol:

Lani

Nisam te izgleda dobro pogodila čim si u stanju pravilno da kvotuješ.  :rofl:

cici

cici

A roll in the Hague

Pozajmila da probam, a rekoh necu nista naradzasto :lol: