Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Lani

Quote from: Margarita on December 12, 2014, 11:53:54 AM
kako toliki sivaci :blink:  pa znas li ti da postoji 50 nijansi sive :lol:

Vama svima ovde kolektivno treba jedno isterivanje đavola. :propovjed:  :rofl:

Glitter

ma ja imam samo jednog sivaca za sada :turpija:

TINK

Glas razuma......... Lani  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Glitter

TINK

zanesvestih se kad videh da vas Lani urazumljuje  :rofl:..... danas joj nije dobro  :lol:

Margarita

Ja se jos nadam da se salila

TINK

Znam devojke da vas ovo ne interesuje, nije uopste zanimljivo da drzite lak petnest dana  :rofl:. Ovo samo nek citaju prakticne zenice  :girl_haha:

Chanelov lak je extra, traje mi po 4 dana  :good:. Ova boja sto je imam trenutno mi je ok, mada je ne bih sama kupila  :girl_haha:......... kao prezrela malina   :rofl:

Uzecu jos neki, prvo da se uverim sa par mazanja da stvarno drzi  :girl_haha:

Danas sam isla u kupovinu hrane, tad mi se obazezno skine koji god lak da imam, ovaj je preziveo hahaha. Posto po radnji dobijem zivcani napad, hiljadu puta zakacim nokte, sto puta zavucem ruku u tasnu, a tamo samo sto nema krokodila. Pa trazim kljuceve, jedne, druge. Zaista mi se super pokazao. Nalakiracu ga jos koji put, ako zaista bude drzao minimum 4 dana, uzecu jos koji  :girl_in_love:. Kud puklo da puklo, lakic oko 30 evrica  :crazy:

dmi

Quote from: TINK on December 12, 2014, 08:01:03 PM
Znam devojke da vas ovo ne interesuje, nije uopste zanimljivo da drzite lak petnest dana  :rofl:. Ovo samo nek citaju prakticne zenice  :girl_haha:

Chanelov lak je extra, traje mi po 4 dana  :good:. Ova boja sto je imam trenutno mi je ok, mada je ne bih sama kupila  :girl_haha:......... kao prezrela malina   :rofl:

Uzecu jos neki, prvo da se uverim sa par mazanja da stvarno drzi  :girl_haha:

Danas sam isla u kupovinu hrane, tad mi se obazezno skine koji god lak da imam, ovaj je preziveo hahaha. Posto po radnji dobijem zivcani napad, hiljadu puta zakacim nokte, sto puta zavucem ruku u tasnu, a tamo samo sto nema krokodila. Pa trazim kljuceve, jedne, druge. Zaista mi se super pokazao. Nalakiracu ga jos koji put, ako zaista bude drzao minimum 4 dana, uzecu jos koji  :girl_in_love:. Kud puklo da puklo, lakic oko 30 evrica  :crazy:

,meni uopste nije jasno sta ti radis sa tim rukama kad ti lak ne traje ni par sati :rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

Nije mi jasno sta radis sa rukamaKoji si uzela?
Lani glas razuma :rofl: zagrcnucu se :lol:

TINK

e da je i meni jasno sta radim..... ko zna kad zaspim sta se desava  :lol:

do sad sam koristila Opi, imam ih oko 10tak, prvo sam mislila da je do boje, da se zato skida  :lol:...., Essie, Alessandro, Sally Hansen(taj jos i Boze pomozi) i od ovih skupljih Diorov, ali su mi stvarno bile grozne boje, imala sam dva..... on i nije bio los mozda koliko mogu da se setim, ali mi boja laka uopste nije stajala  :ces:

TINK

Quote from: dmi on December 12, 2014, 08:14:24 PM
,meni uopste nije jasno sta ti radis sa tim rukama kad ti lak ne traje ni par sati :rofl:

Dmi nemoj da mi izvrces reci  :baba:, neki su stajali cak i preko noci, a neki se skidali za par sati  :baba:  :baba:. Sve u svemu nis trajali ni jedan duze od 48h  :rofl:

cici

Dior sad ima fenomenalnu formulu.

TINK

E necu da gresim dusu China Glanz je izgleda fenomenalan, namazala sam kod snaje. Isli smo na more i trajao mi je 5-6 dana  :o. Ovde mogu samo da ga narucim, nema ga u radnjama, pa nikako da ga uzmem. Pitala sam nju da kupim od nje ako joj nije problem da opet nabavi. Nije htela baksuz  :-\, a pre toga mi rekla da joj je promasena investicija, jer niko ne radi kod nje manikir, samo pravi nadogradnje  :lol:. E bas me briga, od tad joj nista vise nikad nisam poklonila, a dobijala je 15tak godina...... a kupicu ja sebi CG, jednom  :lol:

TINK

Quote from: cici on December 12, 2014, 08:44:24 PM
Dior sad ima fenomenalnu formulu.

Neka me, pusti me sad sa ovim Chanelom, nemoj da me zbunjujes  :lol: