Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Quote from: Zumbulica on May 29, 2013, 01:12:56 PM
:friends: Ja se kanim da uradim isto  :girl_haha: iste su nam stvari nejasne. Ali meni nije zadovoljstvo da mi se da gotov odgovor, volim da se bavim istrazivackim radom  :rofl: Dobro, sad znam sta je swatch, a na putu sam da shvatim i sta je simer  :lol:

Evo jedan swatch sa šimerom.  ;D

cici

Pa sad moras da stavis i jedan bez :lol:

Lani

Quote from: cici on May 29, 2013, 01:12:00 PM
generalna razlika je sto u marajinoj kolekciji ima krupnog shimera, i srebrnog.

U Marajinom ima gomila holografskog šimera ali i srebrnog a u Bondici je šimer samo srebrni, to je glavna razlika.
Marajin sendić kad je pod udarom direktnog svetla se presijava u duginim bojama (u tome i jeste sva njegova divota  :girl_in_love:), dok se ovaj drugi presijava samo na srebrno, pretpostavljam. Pretpostavljam, nisam ga videla uživo.

Cici, ja to da ubijem dve muve jednim udarcem, da konačno razjasnimo misteriju šta je swatch a šta šimer.  :lol:

cici

Mislila sam na krupni srebrni, svi su mi postovi danas polovicni ni jednu recenicu nisam napisala do kraja :lol:

Lani

Da da, shvatila sam te.  :kiss1:

cici

Dobro je, malo sam sa mozgom na Vi ovih dana :lol:
:kiss1:

vojka

Quote from: Zumbulica on May 29, 2013, 01:12:56 PM
:friends: Ja se kanim da uradim isto  :girl_haha: iste su nam stvari nejasne. Ali meni nije zadovoljstvo da mi se da gotov odgovor, volim da se bavim istrazivackim radom  :rofl: Dobro, sad znam sta je swatch, a na putu sam da shvatim i sta je simer  :lol:
:friends:
krenuh veoma ambiciozno od pocetka, ali sam na 19.-oj strani bila sprecena   :lol: da se bavim daljim istrazivanjima
pa skocih na kraj  :-[, da trazim odgovor  :turpija:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

AnaK

Jesmo li mi dogovorile mesto? Ja sam u gradu od uskoro :lol: malo šetnja, ali gde da se stacioniram?
Janko 23.7.2002.

hanna

Quote from: jel on May 29, 2013, 11:56:38 AM
ahahaha...ovde je dogovor skupa  :rofl:
pa dobro, sta je sa vama 130strana noktiju  :girl_haha:  :respect:

@ hanna , a sto se drzis za sipku  :girl_haha:
noktici lepi  :good:

ma kakva  crna sipka  :rofl: kutija od nakita  :lol: glupo ispadne slika shake ako se ne pridrzis za nesto  :rofl: a ovi mini lakovi mi propadnu u shaku  :rofl:

bubi

AnaK nalazimo se na Obilicevom vencu.
svrckajte se na sredini (izmedju kafica)da mozemo da se nadjemo.

Lani

Quote from: AnaK on May 29, 2013, 03:54:53 PM
Jesmo li mi dogovorile mesto? Ja sam u gradu od uskoro :lol: malo šetnja, ali gde da se stacioniram?

Ne, bubi reče Obilićev venac pa gde se smislimo... Ako ti prva stigneš, javi mi samo gde si pa ću doći.
Možemo i ono mesto u kom smo bile poslednji put, ti, bubi i ja.

bubi

Lani tu sam i ja mislila ali ko zna da li ce biti mesta.
a pride i ne znam kako se zvala ta basta tj.kafic

AnaK

Sela sam u bastu kod zgrade broj 25 :lol: preko puta kafea Identico. Imaju udobne kanabee i foteljice, mozemo po potrebi da se sirimo, zauzela sam dva stola.
Janko 23.7.2002.

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Lani

Ja sad krećem, mm je tek sad stigao kući.