Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Ovaj desno, Bond girl plavi sendić.

AnaK

Sad moram da izguglam koji je naš sendić  :-[ pa se vraćam s komentarom  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Moj, naš, :lol: je, sa dva sloja, bliži Bondovom nego Marajinom, a Marajin je :girl_wacko: Svakako, sve mi je predivno, al' mi je jedan dosta :cigar:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ama  :lol: naš sendić je iz Maraja Keri kolekcije, to je ovaj levo, pa prepoznaješ ga valjda.  :baba: :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Sad je na mene red da :girl_wacko:

:rofl:

Mislim da ću se njime približiti cifri od 10 plavih lakova, ta boja je sada ubedljivo najzastupljenija kod mene.

AnaK

Evo, videćeš danas :burko: :lol: Taman ga imam  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

bubi

imacemo jedno iznenadjence danas,e pa njoj sam ponela taj plavi sendic pa ces ga Lani i uzivo videti. ;)

Lani

E super, taman da se učvrstim u svojoj nameri.  :girl_haha:

cici

Aman zene :lol: marajin je levi, bond desni.Tacka, nema ih vise :rofl: ne zbunjujte :lol: generalna razlika je sto u marajinoj kolekciji ima krupnog shimera, i srebrnog.

Margarita

ja samo vidim razliku u tome sto je jedan svetli, drugi tamni :rofl:

Zumbulica

Quote from: vojka on May 29, 2013, 10:20:43 AM
pocela sam da citam temu od pocetka  :girl_haha:
posto pokusavam da shvatim sta je swatch  :lol: :-[
sta je simer sam sama ukapirala odavno  :diva:
sandici su mi kristalno jasni  :girl_haha:
ali nikako da ukapiram taj swatch termin  :think:
:friends: Ja se kanim da uradim isto  :girl_haha: iste su nam stvari nejasne. Ali meni nije zadovoljstvo da mi se da gotov odgovor, volim da se bavim istrazivackim radom  :rofl: Dobro, sad znam sta je swatch, a na putu sam da shvatim i sta je simer  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Tačno, nema više plavih sendića (još uvek... :zlocka:), samo ta dva.

Margarita

Quote from: Zumbulica on May 29, 2013, 01:12:56 PM
:friends: Ja se kanim da uradim isto  :girl_haha: iste su nam stvari nejasne. Ali meni nije zadovoljstvo da mi se da gotov odgovor, volim da se bavim istrazivackim radom  :rofl: Dobro, sad znam sta je swatch, a na putu sam da shvatim i sta je simer  :lol:

onda ne citaj preko reda :baba: :rofl:

Zumbulica

Quote from: cici on May 29, 2013, 01:12:00 PM
Aman zene :lol: marajin je levi, bond desni.Tacka, nema ih vise :rofl: ne zbunjujte :lol: generalna razlika je sto u marajinoj kolekciji ima krupnog shimera, i srebrnog.
:wacko:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....