Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

Lani

I izgleda kao njegov stopostotni dupe.

cici

Zumbulica

Quote from: Lani on October 03, 2013, 05:54:51 PM
Auu, što je lepo ovo.

A tek ovo.  :girl_in_love: Mislim, vidite kako su joj namazani nokti.  :o :respect:

:nesvest:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

AnaK

Samo da javim da mi ne treba više onaj OPI germanac :lol: Nisam izdržala, kupila neki CrisNail divan ciglasti, pa pošto mi je bio previše svetao, malo ga ugušila dodavanjem braon. Prezadovoljna efektom  :girl_in_love: Slikaću  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

cici

AnaK

Nije baš potpuno verna boja, ali približno :lol:

Janko 23.7.2002.

Lani

Sedefast je ili ja ne vidim dobro na slici?  :think:

AnaK

Jeste malo :lol: pošto sam dodala OPI wooden, sa šimerom. Nemam braon kremu, a ona bi bila idealna  :rofl: Nisam celu količinu pomešala, narandžasti je prava krema, samo malo svetao za moje pojmove.
Janko 23.7.2002.

Lani

:girl_wacko:

Malopre sam primetila da definitivno više nemam mesta u kutiji za lakove. Uvek mi stoji njih 5-6 i na kompjuterskom stolu, van kutije, e pa ni tako nemam više mesta.  :crycry:

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

Jao ovo su poređenja novih jesenjih lakova sa starima, super.  :good:

China Glaze I'm not lion nenormalno dobro izgleda na slikama, odavno mi je zapao za oko.
A Neeka kako je lepa na suncu... :girl_sigh: Ovi što uvoze Zoyu baš su morali nju da eliminišu kad su birali koje boje će da uzmu. :girl_mad:

AnaK

Lani, vreme je za novu kutiju. Ili veću, ili još jednu, pa da ih deliš na tople/hladne, letnje/zimske i tako to  :girl_in_love:

Ah, kakvi svočevi za dobro jutro  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

Kud ću veću od ove u koju staje 80.  :lol: :kiss1:

Margarita

Quote from: Lani on October 04, 2013, 08:39:03 AM
Kud ću veću od ove u koju staje 80.  :lol: :kiss1:

u pravu si, ne treba ti veca, nego jos jedna :D