Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

hanna

Quote from: dmi on October 04, 2013, 07:37:51 PM
meni se ne svidja cetkica na china glaze i ne mogu da se maltretiram :rofl: zato imam samo jedan

Citam  " ne mogu da se malterisem "  :rofl:  e boli me uho za finesama , mazem kako mazem kome se ne dopada neka mi se ne zagleda u nokte ...amin  :rofl:

dmi

Quote from: hanna on October 04, 2013, 08:46:14 PM

Citam  " ne mogu da se malterisem "  :rofl:  e boli me uho za finesama , mazem kako mazem kome se ne dopada neka mi se ne zagleda u nokte ...amin  :rofl:

e pa ja sam picajzla :rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

hanna

E pa ja iz tog razloga godinama nisam imala lak na noktima ..sad sam se pomirila sa cinjenicom da ne umem bolje i boli me uho  :rofl: Jutros sam ih smandrljala na brzaka ,ni osusila ih nisam dobro , drndala nesto po kuci pa do radnje vadeci kreditnu karticu unistim tri nokta  :lol: nema veze sutra cu do salona da ih dovedu u red  :lol:

cici

Ja sam Sofiji pokazala ove nokte :D da ce joj biti takvi ako bude grizla :D
Vojka je srce :love32: i ipak da kupis jos jednu kutiju, vidis da ti treba :lol:

Lani

:lol:

Mislim sanjaću onu grozotu, još okače sve ponosne na net, da ceo svet vidi i divi im se.  :diva: :crycry: :wall:

cici

kalimero

jao, majko moja kako je gadno  :crazy:

u immo centru Essie chocolate cakes na popustu.... morala sam  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Jao, pa prelep je  :girl_in_love:

I molim vas, stavite odmah sliku, da ne guglam, izuzetno sam talična, izuzetno  :crycry:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Mada, s vedrije strane, nađoh i ovo  :girl_in_love:

https://topcoatit.wordpress.com/2012/07/07/retro-polka-dots/

A odatle saznah da ja u stvari tražim ovaj lak - Essie Alligator Purse  :girl_in_love:

Janko 23.7.2002.

Lani

:pioneer:

Nirvana, jedva čekam da ga isprobam, još koliko sutra. :girl_in_love:

Prvi spojler ti je aaaarrrgh  :crazy: :fool: :wall:

kalimero

izvinjavam  :rofl:

a ono je jezivo, kako bre, em ne znaju da upravljaju cetkicom, em slikaju, em postave na net  :crazy: :crazy:

a retro polka dots su divni   :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Jao, kakav je  :girl_in_love: Divan, divan, preeeeedivan  :girl_in_love: Tek sada shvatam koliko je vojka srce  :girl_haha: :love32:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Divan je, ubola je skroz. :love32:

AnaK, ova boja crvene mora da ima da se nađe i kod drugih brendova  :think:, ovo je najklasičnija moguća crvena, sa toplim podtonom.

Ovo Ikeino za držanje sitnica je super, al ja više ni za šta po stanu nemam mesta.  :wall:

cici

sledeci put stavi upozorenje :D

AnaK

Crvena  :blink: Ja sam daltonista. Meni je ovo željena :cigla: narandžasta :nesvest:

AnaK, idi spavaj :baba:  :kiss1:
Janko 23.7.2002.