Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

Ajd onda u subotu na sabajle  :girl_haha:  :bighug:

Ajte zene, ne dram'te

disco2000

Nanny Ogg

:lol:

Videcu ja na sta licim u petak vece pa cemo se dogovoriti..ako ne ova subota, sledeca 100%

Ajte zene, ne dram'te

Lani

Evo ga Marajin Baby please come home, loš je svoč jer je svaki nokat različite dužine ali mislim da je boja realna.

cici

Lici da je boja realna bar po onome kakav je u bocici, bas je lep.

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

Lani

cici

Ja nisam rekla koliko od :D nego sve sam pisala na pojedinacne papirice, em sad ne znam gde su mi em ako krenem bez spiska bice kuku i lele :rofl:

Lani

Jao, ja ne smem bez spiska ni slučajno.

cici

Tako sam jednom otisla i na kraju se toliko smorila da sam uzela jedan samo i to za pola tona tamniji nekog koji sam imala.Moram da izbunarim sigurno nisam bacila, ja sve tako zapisujem na papirice posle ne znam gde sam :rofl: juce sam htela da pogledam neku art deco olovku nisam ponela papiric i zaboravila :lol:

Lani

:lol:
Meni se bez spiska dešava suprotno, da kupujem stihijski, i šta mi treba i šta mi ne treba.
Moram i novi spisak za Nyx da napravim, hoću još ponešto da probam jer mi baš odgovara sve njihovo što već imam.

Što su lepi ovi CG ombre setovi.  :girl_in_love:

cici

Bas su lepi.
I sta je sad obmre a sta gradient :rofl: na slici je gradient a bocice su za ombre :rofl:

Lani

cici

Mozda ali bas dobro izgleda.Mogla bih ja jedan ljubicasti da opalim taman imam za jedan kremasti ombre :rofl: