Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

dmi

sendici i piksici se bas dobro ponasaju na noktima

http://www.amazon.com/Zoya-Fast-Drops-Speed-Dry/dp/B005OEET68/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1381093993&sr=8-1&keywords=zoya+fast+drops
ovo je odlicno. dobila sam ga na poklon kad sam kupila zoya u ulti izmedju ostalog sam na poklon dobila i aceton (dobar je ali ako je i malo ostecena zanoktica, jako pece sto mi se recimo ne desava sa cutex acetonom), bazu i top. baza je ok nisu mi ostali plavi nokti posle sailora (koji se btw odlicno skida sa noktiju) a top jos nisam probala
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

Njihov aceton bas hvale ali nemam nameru da ga uzimam prilicno je skup, e sad nisam racunala koliko izadje u odnosu na neke jeftinije.

dmi

ja sam sad preracunala, 32oz je oko 20 kinti (na amazonu)
ja uzimam cutex 6oz $4 sto je od prilike isto.

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

E ajde u ml mrzi me da racunam :D

dmi

32oz cca 950ml

6oz cca 180ml

happy now?
:cigla:

cici

dmi

ova tema zamre kad lani ode negde na vikend :lol:

Lani

;D

Ja već par meseci ne kupujem jeftine acetone, i vidim razliku u izgledu i kvalitetu noktiju.
Razmišljam da zamolim ove iz Nail line da mi donesu Opijev aceton na sajam (ne kanister :lol:) već onaj od 480 ml, taj traje sto godina
(a znate već da ja svaki ili svaki drugi dan skidam lak) i on mi je bio najbolji.
http://www.justbeautifully.co.uk/opi-nail-polish-remover-non-oily.php

cici

Kako ti traje sto godina?Koliko je sto godina :lol: Koliko je taj od 480ml?
Ja uzimam onaj aurin i mesecno portosim sigurno tri, racuna se i Sofijina potrosnja.

Zumbulica

Ja ako racunam Jeleninu potrosnju  :nesvest: Pedeset grama vate i pola flasice acetona za jedno skidanje  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Margarita

Lani

Otkud znam  :lol:, trajao mi je dva meseca barem. Meriću kad ga sledeći put uzmem.
Košta 920 din, ako u međuvremenu nisu menjali cenu, morala bih to da proverim.

Aurin nisam probala, kad kažem jeftini mislim npr. na one smrduljke iz Lilija. Trenutno imam neki Deborah od vanile, koji košta kao Opi, kad se preračuna odnos cene i mililitraže.  :hm: Ali dobar mi je i on.

cici

A ne, za vatu smo se naucili :lol: jos aceton i na konju sam.Juce je dobila dva nova laka  bas su dobri :rofl:

cici

Pa taj je jeftin, Aurin mislim.Oko 150 din je, jedino sto ne sadrzi aceton :rofl:

Lani

Koja dva nova laka, ne možeš na ovoj temi da napišeš dobila sam dva nova laka i da očekuješ da to bude dovoljno.  :lol: Bez naziva i slika, ako je moguće, ništa.  :turpija:

edit: Jel to Sofija dobila lakove ili ti? Ne funkcioniše mi mozak ovako rano.  :crazy: