Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Da, za Ruby pumps isto treba folija za skidanje. :girl_sigh:

kalimero

ja ga skidala onim DM vaticama sa skidacem, na poslu, mislim da sam pola kutijice potrosila....kasno mi bilo da stanem kad sam pocela.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Sa tim vaticama se samo kreme skidaju kako treba.
Da li je miranda ovo

ili ovo

cici

I da, da li i za nju trebaju tri sloja.
I ko ima oba da li je i ovo verna razlika posto opi nije ovoliko svetao

Dodje mi da ponesem svoje lakove da uporedim na licu mesta :lol:

Lani

Cici, zar ono gore nisu isti lakovi?  :think:
Mislim da se bubi žalila da joj je Miranda dosta bledunjavija nego što je očekivala, ona je ima.

cici

U prvom postu je na oba miranda ali me zanima koja je vernija od ove dve, ako je kao druga ne zanima me :D

Zumbulica

Ako ste raspolozene imate sutra kod Eme u skoli lakiranje noktiju za 20 din. i tretman za opuštavanje  :rofl: koji kosta samo 25 din  :lol: U okviru Decije nedelje imaju Varosarije, prodaju sitnice i usluge. Pokupila mi je krs lakova iz
kuce, a drugarica donosi tu kremu za opustavanje  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Cici nemam Mirandu ali meni je većina svočeva koji sam videla za nju kao ovaj drugi. Bolje onda čekaj Arabellu, valjda je uvezu zajedno sa ostalim drugaricama iz jesenje kolekcije.
Zumbi manikir za 20 kinti, kako odoleti.  :rofl:

cici

Jao Zumbi :lol: i tretman za opustavanje :rofl:
Za arabelu sam sirugna da ce trebati 4 sloja, prvi se ne vidi samo sporadicno neka tacka.Slikala mi dmi u radnji sad cu da nadjem sliku ako uspem u masi poruka :lol:

Ovo mi je simpaticno a lako.
Lucy's Stash - Glitter Gradient Nail Art tutorial

Lani

Super je  :girl_in_love:, najlepše su mi te kombinacije tamna krema + gliter i vidiš ne koristi sunđerče nego sve četkicom.
Ja sam baš danas nokte dobro otfikarila, ovo lepše stoji na duže nokte.

cici

Za gliter moze cetkom ali sa kremom ne verujem da bi bilo lepo.I moji su kratki skroz,, dva su mi pukla malo su krivi ali se pravim da ne vidim :D

disco2000

Miranda je pre kao na drugom svocu... :think:

maxic

ovo je bas super, moracu da probam.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

dmi

za dahlia ne treba dva sloja, kao ni za blaze ni ova tri nova sto sam uzela (julieanne, hazel i sailor).
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen