Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

dmi

ali dahlia mi je jedini pixie tako da ne znam kakve su svetlije boje
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

hanna

Quote from: cici on October 09, 2013, 09:46:16 PM
Jao Zumbi :lol: i tretman za opustavanje :rofl:
Za arabelu sam sirugna da ce trebati 4 sloja, prvi se ne vidi samo sporadicno neka tacka.Slikala mi dmi u radnji sad cu da nadjem sliku ako uspem u masi poruka :lol:

Ovo mi je simpaticno a lako.
Lucy's Stash - Glitter Gradient Nail Art tutorial

Ufffffff ovo mi bas dopada .Vidim u Sephora store novi nail polish brend ..moracu da svratim za vikend .

http://www.sephora.com/formula-x-for-sephora?ref[]=1520006&brandId=6098&om_mmc=esv400440-MSN&om_kwpur=343829502&ppc_crid=3361777998&site=us_search&esvcid=S1381351826_ADOMSe_AGI4206630_ADI6469186_TID343829502_RFDc2VhcmNoLnlhaG9vLmNvbQ%3D%3D_RAWZm9ybXVsYSUyMHglMjBuYWlsJTIwcG9saXNo

disco2000

Hazel moze da prodje sa jednim slojem, ali blaze bas i ne :think: kod mene :lol: mada, ja stavim i hazel u dva sloja, nek' ide zivot :lol:

cici

Svakako dva nego mi se carter ucinila toliko retka i tanka da mislim da bi tek sa 4 bila puna boja.

Lani

Bljaks, ne treba ti lak četvoroslojac.  ;D

maxic

U cemu drizte lakove i dzidze za nokte? Meni se upravo rapsala korpa, onako od pruca u kojoj je sve to stajalo.
I pomamili ste me sad sa ovim CG, mislim da cu prosetati danas u Sally.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

dmi

Quote from: disco2000 on October 09, 2013, 11:01:40 PM
Hazel moze da prodje sa jednim slojem, ali blaze bas i ne :think: kod mene :lol: mada, ja stavim i hazel u dva sloja, nek' ide zivot :lol:

meni ni jedan ne moze sa jednim slojem ahahaahah
ali to je do mene a ne do laka lol

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

Maxic, držim ih u plastičnoj kutiji, položene uspravno. Kačila sam sliku nedavno kako to izgleda.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Dmi, imam i ja par koji mogu sa jednim slojem da prođu ali svaki lak je lepši kad se namaže dva puta.

dmi

Quote from: maxic on October 09, 2013, 11:18:28 PM
U cemu drizte lakove i dzidze za nokte? Meni se upravo rapsala korpa, onako od pruca u kojoj je sve to stajalo.
I pomamili ste me sad sa ovim CG, mislim da cu prosetati danas u Sally.

ja kupila u tj mexu divnu ukrasnu kutiju

dmi

Quote from: Lani on October 09, 2013, 11:22:05 PM
Maxic, držim ih u plastičnoj kutiji, položene uspravno naravno. Kačila sam sliku nedavno kako to izgleda.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

ma znam lani da moze ali ja se osecam golo ako imam samo jedan sloj laka. i gledam ceo dan ove jadne nokte taj kaziprst je do zivca otisao vidi mi se jagodica skorz :crycry:
Dmi, imam i ja par koji mogu sa jednim slojem da prođu ali svaki lak je lepši kad se namaže dva puta.

Lani

cici

Ja znam sta je radila :lol: ja drziim u kutiji od nekog seta parfema.

kalimero

ja iskopirala Lani, samo su moji u mnogo plicoj ciniji  :girl_haha: ... mislim, kutiji.....i manjoj, jer ih manje ima  :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

jel

skinula sam lak divnim acetonom
i sad sam bez istog  ;D
My name is Luton, Robin Luton :lol:

maxic

E i ja cu da kupim plasticnu ali mi treba duza i uza. Nakupovala sam nekih dupe(t)a lol, u ulti, bila rasprodaja, a polica na kojim mi stoje je uska.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07