Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

Lani

vojka

Quote from: Lani on October 12, 2013, 08:41:14 PM
Jao ma znate kako je teško odoleti onim korpicama sa Opijima za 500 din. :girl_haha: Vojka, divna je slika, Get in the expresso lane mi je mnogo lep, skoro da je dupe za Chanel Mysterious za koji su mi juče u Sephori definitivno potvrdili da ga neće ni biti kod nas.  :( :sissyfight: Liče poprilično.
cici me je na to upozorila  :kiss1:
zato sam na kraju odlucila,  da ne odem na sajam  :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

bubi

Vojka i ja karakteri.
No nema nam cicike,baš me interesuje šta je ona kupila.

vojka

bubi  :-X, nisam nikakav karakter  :-[
nego sam u debelom minusu  :lol: :rofl1:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

dmi

Quote from: Lani on October 12, 2013, 08:46:17 PM
Nisam još dušo.  ;D :lol:

a jesi razmisljala da kupis manje pa da da ih redjas po nojansama
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

Nemam ja gde to da stavim, i ova jedna što je imam mi stoji na vr' frižidera. :crazy:
U korpici za 500 je ove godine bilo svašta nešto lepo. :girl_sigh:

cici

Quote from: Lani on October 12, 2013, 06:07:49 PM
:lol:

Ovi na OPI štandu uopšte Marajine sendiće ne iznose, samo ko zna da ima pa ih traži (kao ja  ;D). Pita jedna ženska zašto ih drže ispod police, kaže ova što radi, ne isplati nam se da ih tako jeftino prodajemo pa smo izneli samo neke Maraje.  :crazy:
Kako ne iznose bezobraznici.Sta to znaci ne isplati im se, pa isto kostaju kao i drugi.Dobro si mi rekla tacno bih se smorila.
Quote from: vojka on October 12, 2013, 06:15:40 PM
:blink:
cici  :-[, nisam te podsetila za lak  :-[
Jos si na vreme  :lol:
Quote from: Lani on October 12, 2013, 08:12:48 PM

s leva na desno: Get in the expresso lane, La Paz-itively hot, Moon over Mumbai, Pewter, Stranger tides
donji red: Baby please come home, Ski slope sweetie, Essie Jag-u-are, CG I am not lion.

Svi OPI osim Maraja su bili 500, dve Maraje u donjem redu su 850, Pewter je 1.100 din.
Disco i cici, Pewter je potpuno mat kad se osuši da znate, ako hoćete da se sjaji onako kao na svočevima, mora top coat.
Super si pazarila.

Nego sta je bilo u korpicama  :D  Je l nl imao essie izlozene?I ds uvek kostaju toliko, bar nisu menjali cene.
Ja sam planirala sutra pre podne.

vojka

Quote from: cici on October 12, 2013, 11:01:33 PM
Kako ne iznose bezobraznici.Sta to znaci ne isplati im se, pa isto kostaju kao i drugi.Dobro si mi rekla tacno bih se smorila.Jos si na vreme  :lol:Super si pazarila.

Nego sta je bilo u korpicama  :D  Je l nl imao essie izlozene?I ds uvek kostaju toliko, bar nisu menjali cene.
Ja sam planirala sutra pre podne.
:clap: :clap: :clap:
cici, parlez vous opi,hvala  :kiss1:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Lani

Jao vojka, Parlez vous je bio u toj korpici za 500, da sam znala da ga hoćeš, mogla sam da uzmem.  :(
Cici, možda sutra izlože sve Maraje, danas su LS davali samo onima što traže. :hm: Ostalo sve manje više stoji izloženo.
U korpicama je bilo svašta... Wocka wocka, Cuckoo for this colour, My number one nemesis, Moonraker, Divine swine, Pepes purple passion, Worm and fozzie, Parlez vous Opi, One that got away, Call me Gwen-ever, Last friday night ako se dobro sećam... gomila nekih nude i rozikastih, beličastih pa puno shattera koje nisam zapamtila.

cici

To bas super izbor u korpicama :clap:

Lani

Jeste a ovo nije ni polovina što sam nabrojala, ovi su oni kojih se sećam, za neke od lakova sam se baš iznenadila da su u korpici. E da, bio je i Totally forth worth it, ali znam da ti takve boje ne voliš.
Nail line je imao Essie, to ti nisam odgovorila, po onoj njihovoj ceni od 695 din, nema nikakav sajamski popust. Ali zato izbor tri puta bolji od Lilija i DM-a.
U Alexandru haos as usual, kad kupuješ lak, dobiješ ga u zapečaćenoj kesici koju ti fiksira za korpu  :blink: to da bi sprečili krađe. Zoye nisam ni gledala, samo sam bacila pogled da slučajno nema jesenjih i nema ih...

cici

Videla sam uzivo alcatraz rocks mnogo dobro izgleda, nije ni plav ni ljubicast shimer fenomenalan.

Lani

Ja sam se nešto ohladila od njega.
edit: Iz SF mi u bočici najlepše izgledaju Sausalito i onaj In the cable car pool lane, što je on lep uživo. :girl_in_love:

cici

U alexandru je uvek pakao, prosli put sam se jedino  tu iznervirala i izasla a htela sam turpije.Kupujem ibd odlicne su mi i bas se sporo istupe, mnogo sporije nego opi.

Juce jedna devojka na vezbama imala na noktima, na netu ne nalazim dovoljno lepo swatch.

nelly

Nista ja vas ovde ne razumem  :crycry:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...