Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

cici

Kreni od prve strane,  nema ti druge :lol:

nelly

Nesto ne mogu danas  :D
Ako meni neko bude kupovao lak za nokte samo nek me nauci kako se zove da se ne brukam  :lol:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

AnaK

Jao, mogu li i ja da se pridružim molbom za parlez vous, ako u korpici budu dva. Divan je  :girl_in_love:

Lani, divan ulov.  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

nelly

Quote from: Lani on October 12, 2013, 08:12:48 PM

s leva na desno: Get in the expresso lane, La Paz-itively hot, Moon over Mumbai, Pewter, Stranger tides
donji red: Baby please come home, Ski slope sweetie, Essie Jag-u-are, CG I am not lion.

Svi OPI osim Maraja su bili 500, dve Maraje u donjem redu su 850, Pewter je 1.100 din.
Disco i cici, Pewter je potpuno mat kad se osuši da znate, ako hoćete da se sjaji onako kao na svočevima, mora top coat.
e sad i ja znam  :dance1:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Lani

Nelly  :lol:
AnaK, čisto sumnjam, tako nekih boja je bilo samo po jedan. Npr. onaj Cuckoo for this color koji ja nikad ne bih stavila u tu korpicu je bio jedan, držala sam ga u ruci, posle vidim na onom ženskom forumu da se devojke žale da ga nisu videle. Očigledno ga je neko ko be bio posle mene i kupio.
Ali cici pitaj, čula sam juče dok sam preturala po korpici da pričaju među sobom kako je dopunjuju čim se malo isprazni.

vojka

Quote from: Lani on October 13, 2013, 08:44:17 AM
Nelly  :lol:
AnaK, čisto sumnjam, tako nekih boja je bilo samo po jedan. Npr. onaj Cuckoo for this color koji ja nikad ne bih stavila u tu korpicu je bio jedan, držala sam ga u ruci, posle vidim na onom ženskom forumu da se devojke žale da ga nisu videle. Očigledno ga je neko ko be bio posle mene i kupio.
Ali cici pitaj, čula sam juče dok sam preturala po korpici da pričaju među sobom kako je dopunjuju čim se malo isprazni.
:nokti2: :crycry:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

dmi

ja sam se navukla na matte top coat.
evo vecears namazala naughty nauticals i preko matte.
svidja mi se
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Nadam se da će biti bar jedan, za vojku  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

cici

Quote from: AnaK on October 13, 2013, 12:59:42 AM
Jao, mogu li i ja da se pridružim molbom za parlez vous, ako u korpici budu dva. Divan je  :girl_in_love:

Lani, divan ulov.  :girl_in_love:
Ti ga hoces samo ako bude u korpici ako sam dobro shvatila?

cici

Quote from: Unabebili on October 12, 2013, 05:38:02 PM
idiotkinja na danasnjem sajmu...i ovo bi trebalo da joj bude reklama  :blink: :blink: :blink:

Ja ovu nisam videla ali sam videla jednu drugu koju poznajem jako dugo i imala je samo na jednoj ruci.Radila sam gel kod nje jako davno, zena perfektno radi nokte.Sad je edukator za Srbiju za neki brend.

Prilicno sam razocarana.Maraja sendici su skoro svi bili otisli, uzela sam poslenji baby please .... u kutiji ostalo jos par.Za Mistletoe sam se predomislila.Uzela sam zoya storm i astra, za astru su prilicno sugavi swatchevi na netu :lol: moracu ja to :rofl: chine i blaze nije bilo danas.Opi all i want for christmas je savrsena krema, boja je kao san skroz nekako svecana crvena.I it's frosty outside, to je sve sto sam uzela.
U korpici nije bilo nista interesantno meni, parlevouz su rekli da se vise ne proizvodi i da nema vise, rostija nisu mogli da nadju.Mrtva ladna sam im rekla da nemaju pojima :D bio neki decko i rekao nema sanse da neko zna vise od njega :lol: odmah sam ga razuverila :lol:

Lani

Cici čuj, ne zna niko više od njega.  ;D  :lol:
Baby pls come home mnogo lepo blješti na suncu, testirala sam ga danas, mogu misliti tek kakav je ovaj Frosty.

cici

Ja namazala svih pet na nokte :rofl:  ova zoya mi je bila utesna da nemam samo jednu da ne tuguje :lol: ali i ona je mnogo lepa.Frosty je bas srebrn i sija divno, baby je upadljiviji.
Kakav je pewter kad se namaze tc je l skroz gladak ili ne?

Lani

Nije skroz gladak, mislim da ni posle dva sloja TC ne bi bio skroz gladak, TC mu samo pojačava sjaj i čini da bude upadljiviji, ništa više. Stvarno je lep lak. Ko voli sive on je, što bi se reklo, a must have.  ;D

disco2000

cici

Imas pp :cigla:
Quote from: Lani on October 13, 2013, 05:34:12 PM
Nije skroz gladak, mislim da ni posle dva sloja TC ne bi bio skroz gladak, TC mu samo pojačava sjaj i čini da bude upadljiviji, ništa više. Stvarno je lep lak. Ko voli sive on je, što bi se reklo, a must have.  ;D
E pa to nije ono sto ja hocu,, ili ima da bude sjajan i bez tc ili ima da bude sjajan sendic :D