Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

janavi

pa onda treba pola dana da čekam da se sve osuši :lol:
a kako su mi nokti ekstra savitljivi, lak puca, pa moram svaki dan, tako da... :rofl:
nema meni spasa :mrgreen:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

cici

Ma ne, baza se maže tanko i stvarno pomaže a i ne suši se pola dana.

aleks

ja ne mogu ovde da nadjem opi lak koji je cici preporucila. sad cimam kuma da mi kupi u bgd-u.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Pitala me drugarica koja dolazi u Bg, sledeće:

Quoteda li kod nas rade shellac manikir, ili Opi Axxium gel... ako rade, gde i kolko kosta...odokativno.

Zna li neko? Cici? Fina?  :flower:
Janko 23.7.2002.

Finalina

radi se na dosta mesta, ja sam jos ranije od poznanice cula za salon sto radi OPI u ilije garasanina (blizu lego radnje) i skoro za neki na bezanijskoj kosi (on je bas za axxium)

linga

jel koristite onaj premaz za sušenje kao poslednji sloj, ja to nisam do sada probala ali čini mi se da mi lak s tim duže traje, ili ja tripujem  :ces:

Finalina

ne, ja ne volim taj za susenje, koristim obican bezbojni OPI lak tj "top coat" ( sa njim i najgori ispod traje dugo)

Xe

:turpija: Ja nemam tih problema
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

kalimero

Quote from: Xe on May 21, 2011, 10:20:57 PM
:turpija: Ja nemam tih problema
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

:rofl: :rofl:

ja se ubih objasnjavajuci ovoj "mojoj" da mi dugi nokti STVARNO smetaju dok kucam na tastaturi :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Finalina

ja volim aurine prozvode, posebno za nokte ( dobar kvalitet, odlična cena )

Glitter

ja volim aurin set za french manikir, odlicni su lakovi... koristim i njihov skidac laka onaj sto ima kremicu za zanoktice na vrhu

Finalina

pominjala sam vec ranije, ali da ponovim :D znam da oni sirovine nabavljaju na istom mestu gde i loreal i tako jos neki, ali kako nemaju jak brend cene im nisu visoke, ali je kvalitet konkurentan sasvim
ja sam bas dosta njihovih stvari probala

Unabebili

samo da prijavim da su mi nokti porasli, sami od sebe, nicim izazvani
ne listaju se, a utvrdila sam da mi pucaju od deterdzenta za sudje, 12 dana nisam casu jednu oprala
do sutra ce opet da se razdrndaju, ko da gledam  :girl_cray:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

linga

A da probas pranje s rukavicama?