Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

hanna

Imam drugi i treci a taj prvi sam danas mjerkala u salonu i htjela da mi mazu i u zadnji cas se odlucim za sendasti  :rofl:

dmi

Quote from: hanna on May 20, 2013, 11:04:19 PM
Imam drugi i treci a taj prvi sam danas mjerkala u salonu i htjela da mi mazu i u zadnji cas se odlucim za sendasti  :rofl:

a ne prijavljujes da si kupila novu minicu? pa gde? nema je u radnjama jos? ja narucila na amazonu a pojavila se pre par dana jer kad sam gledala prosle nedelje nije je bilo

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

Dmi  ;D
Ne znam kakvu lubenicu tražiš, ja imam Essijevu i prelepa je, baš prava "ženskasta" :lol: boja. Ovi svočevi su prilično verni.
http://www.flickr.com/photos/ana_carol/4427994560/#

Hoću da čujem detaljne utiske o tom Mini sendiću pliz, kad vam stigne.

cici

E pa i prvi sa linka je MH :D mnogo je lep na suncu.

hanna

Quote from: dmi on May 20, 2013, 11:08:12 PM
a ne prijavljujes da si kupila novu minicu? pa gde? nema je u radnjama jos? ja narucila na amazonu a pojavila se pre par dana jer kad sam gledala prosle nedelje nije je bilo

Danas kupila u Ulta store ..juce sam u Sefori videla opijev komplet mini lakica u svim bojama ..ne kupih jer sam vrisnula lovu za neke druge sitnice ..ali sledeca kupovina su oni .

dmi

sta je MH?

mazem cim stigne lani. pise mi da je delivery do 30.5

Lani

Quote from: cici on May 20, 2013, 11:13:00 PM
E pa i prvi sa linka je MH :D mnogo je lep na suncu.

On nema nikakav šimer?
Ja ne volim te plavi patlidžan boje nešto, ako ima šimer pa možda, a ovako ne, kao mastilo na rukama.

MH je must have.  :)

Solitaire je MH na kvadrat, ne skidam ga još od subote.  :blink:

dmi

Quote from: hanna on May 20, 2013, 11:13:29 PM
Danas kupila u Ulta store ..juce sam u Sefori videla opijev komplet mini lakica u svim bojama ..ne kupih jer sam vrisnula lovu za neke druge sitnice ..ali sledeca kupovina su oni .

jao ultaaaaa,,,, tamo kad udjem ne umem da potrefim vrata da izadjem...a imamo samo jednu i to relativno skoro otovorenu.
e meni se opi iz sefore nesto razlikuju, imam utisak da mi se svaki zgusnuo vrlo brzo koji je opi by sephora.
nego gde kupujes zoya lakove, nema ih ulti

hanna

Kako nema ? Kod mene ih ima .

cici

Quote from: Lani on May 20, 2013, 11:15:44 PM
On nema nikakav šimer?
Ja ne volim te plavi patlidžan boje nešto, ako ima šimer pa možda, a ovako ne, kao mastilo na rukama.

MH je must have.  :)

Solitaire je MH na kvadrat, ne skidam ga još od subote.  :blink:
Nema, on je nesto uzmedju indigo i ljubicastig.Mnogo je lep i bas lepo stoji, meni istakne belinu ruku.I divno sija na suncu.Donesem nekad da probas :D

hanna

Tek sad vidim da su ova tvoja dva sendici  :-[ imam obicne u istim bojama .

cici

Pa to onda svakako nisu isti lakovi ni iste boje :rofl:

Lani

Quote from: cici on May 20, 2013, 11:20:39 PM
Nema, on je nesto uzmedju indigo i ljubicastig.Mnogo je lep i bas lepo stoji, meni istakne belinu ruku.I divno sija na suncu.Donesem nekad da probas :D

Može.  ;D

hanna

E ti svakoj corbi budi mirodjija  :sissyfight:  :rofl: