Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

Summer

Quote from: Glitter on March 14, 2014, 06:32:09 PM
ponovih se u crabtree & evelyn: apple/rouge sublime i blueberry/bleu nuit, plavac i crvendac  :girl_in_love:

http://www.crabtree-evelyn.co.uk/hand-care/nail-care/blueberry-nail-polish-80182.html

http://www.crabtree-evelyn.co.uk/hand-care/nail-care/apple-nail-polish-801761.html

htela sam tomato li nisu imali sad

Tomato obavezno uzmi. Ima najbolju formulu od svih i prelep je. A i crveni je super.
Quote from: disco2000 on March 14, 2014, 07:01:18 PM
Jos uvek? :think: zar nisu zatvorili radnju?
na zalost,radnja je zatvorena. Ima jos ponesto online da se kupi preko ishopa,a mozda ostanu neke kreme i lakovi po apotekama,jos se ne zna.

zavidim na kafi.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

Quote from: AnaK on March 15, 2014, 09:04:35 PM
Za Cici, malčice je plavlji Porcelaine  :think:

http://ofthecomely.blogspot.com/2014/01/dior-vernis-porcelaine-204.html

A ovaj novi prolećni CG, At vase value...? Doduše na nekim svočevima vuče na mint, iako je po bočici jasno da je pastelno plava.

Meni se baš svidelo juče kako mi stoji Zoya Blu a nisam uopšte nešto u fazonu bebi plavih (ili bebi rozikastih) lakova.

disco2000

Glasala sam :crycry: sad mogu da skinem sarenis od juce :crycry:
Placem, ali razliciti su razlozi :lol:

... mozda sam omasila temu :rofl:

Zumbulica

Sta ja da namazem za glasanje  :think: Ustvari, vec imam Get your number, mogu na domalom zuti  :rofl:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

disco2000

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Essie neončići za 2014, vidite ovaj drečkavi plavi kakav je  :girl_in_love: :clap:

cici

Ma Sofija je odusevljena kako joj je lep blu :D

dmi

Quote from: Lani on March 16, 2014, 11:13:49 AM
Essie neončići za 2014, vidite ovaj drečkavi plavi kakav je  :girl_in_love: :clap:

mislim da cu da se žrtvujem za ovaj plavi i da zanemarim losu četkicu divan je
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

Lani

Meni je ovaj electric blue potpuno otkačen baš zato što su tipične neon boje pink, narandžasta, žuta...

AnaK, divan mi je lak  :girl_in_love:, čim mi se pojavi crta na Cicinom Čeriju, mažem ga.
I dobila sam danas od snaje prvi Avon, pa i njih da isprobam, znam da oni imaju baš dobrih bojica. Ovaj sam dobila, Spacey silver.

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

kalimero

ja dramaticno skratila nokte danas, doslo mi....sad mi watermelon jos interesantnije izgleda  :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Margarita

Samo da vam kazem da mi opi amazon ofarbao nokat :blink: