Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

cici

Ja uzivala :clap: Uzela sam payton, china, sunshine i nyx, nista me ne pitajte vec imam 4 plava laka :rofl:

Dada

Zar postoje vise od 4 nijanse plave? :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

cici

Ma ne uopste :lol:

Zaboravih i neonac svecano prvi :lol:

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

maxic

Quote from: cici on April 26, 2014, 03:17:46 PM
Ja uzivala :clap: Uzela sam payton, china, sunshine i nyx, nista me ne pitajte vec imam 4 plava laka :rofl:

hhahahahahahahah

Cime da sredim nokte, ofucali su se opasno, od one divne liberty, trljala malo sodom bikarbonom , malo praskom za pecivo, pa onda neke sljokice jedva odlijepila s noktiju, skroz su mi brdoviti, sta da uzmem cime da ih spasavam?
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

vojka

cici  :clap: :clap:
nema sanse da coka i ja odemo do sajma  :girl_sigh:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Lani

Zadnje vreme došlo kad cici ima toliko plavih lakova.  :lol: Cici, koji neon si uzela, Thistle? Ili je on bio za Sofiju.

Ja se vratila, bila sam efikasna. Usput sam srela disco koja se divno ponovila: :girl_in_love:
MT sam zagledala ali nisam uzela nijedan na kraju, kao ni CG. Ona dva što sam htela iz letnje kolekcije mi se uživo uopšte nisu nešto dojmili.

S leva na desno gore - Flit a bit, Live love carnival, Your royal shine-ness, Nein nein nein OK fine
Svi osim karnevala su iz korpice od 500 din, čak i Nein ( :clap:)
Donji red - Dahlia je poklon a moji su Tomoko, Dream i Chita. Dream nije piksi, on je kao Blaze, Storm i taj fazon.

:)

Lani

Quote from: maxic on April 26, 2014, 04:24:19 PM

hhahahahahahahah

Cime da sredim nokte, ofucali su se opasno, od one divne liberty, trljala malo sodom bikarbonom , malo praskom za pecivo, pa onda neke sljokice jedva odlijepila s noktiju, skroz su mi brdoviti, sta da uzmem cime da ih spasavam?

Maxic, i Essie i OPI ti imaju ridge fillere, ali ja nisam nikad to koristila, ne znam kako rade.
:kiss1:

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

bubi

Što su vam lepi novi lakici :girl_in_love:
Glitt prelep je lak kao i noktici.

Masha

konacno sam nasla kiko lakove, 10 kom novih :girl_in_love:

Nanny Ogg

Kako ste se lepo ponovile  :girl_in_love:

Jel se to sto sad  ima na sajmu posle nadje i u redovnoj prodaji ili ne?

Ajte zene, ne dram'te

Margarita

Lani :clap: super, jos disco i masha da ostave spisak

disco2000

Meni treba zabraniti prilaz sivim i plavim :hm: 50 nijansi sive je postalo 150 nijansi sive :lol:
Ovako :think:
MT Under the stars... OPI iz korpice The World Is Not Enough i No 1 Nemesis... srecom pa Nein vec imam :lol: pa CG Hologlam When Stars Collide... zamalo i tu da bude neki sivi ili plavi :lol: i Zoya Nyx... i Pippa :lol:

kalimero

aaaaaa, opet gedam sa telefona......i ne vidim slikice.....moram hitno na komp da vam malo zavidim i malo vise da se radujem :clap: :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.