Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

martina

ja mislim da je onaj moj narandzasti sto ne mogu da otvorim iz ove nordijske
a inace ovi drugi mi nisu nesto sto se boja tice, nisu me nasli

essie me nervira, imaju sve boje sto volim, a i jeftiniji su, samo sto se ne mazu :D
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lani

Jesi sigurna da je iz ove kolekcije, ona je najnajnovija, tek ovog meseca je počela da se prodaje mislim.

kalimero

martina, potpuno neverovatno, meni se samo big spender katastrofa lose maze, sve ostale esike su odlicne  :blink:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Pepi

vojka

Martina za kupovinu  :clap:
Sao Paolo je bas divan  :girl_in_love:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Glitter

Quote from: kalimero on August 29, 2014, 06:59:12 PM
martina, potpuno neverovatno, meni se samo big spender katastrofa lose maze, sve ostale esike su odlicne  :blink:
usa essie su drugaciji rekla bih i formula i cetkica

stacka

Ja danas kupila Big spender i vec ga namazala. Nikakvih primedbi nemam, divan mi je :girl_in_love:
I. mi je rekao da nisam normalna i da je potpuno identican kao Jamaica me crazy koji sam uzela pre neki dan. Ja njemu rekoh da nema pojma :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Ta dva niđe veze, reci mu.  :girl_haha:
Da, USA četkica je valjda ona grisina, mi imamo one debele.

kalimero

e, sad nisam sigurna, ali ili big spender ili bahama mama ima losu formulu, bar ovaj primerak koji ja imam, a mrzi me sad da ustanem i odsetam do lakova  :girl_haha: cetkica je standardno dobra  :clap:

stacka, big spender  :good: boja odlicnaaaaaaa
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

martina

Quote from: Lani on August 29, 2014, 05:17:09 PM
Jesi sigurna da je iz ove kolekcije, ona je najnajnovija, tek ovog meseca je počela da se prodaje mislim.
ovaj se zove juice bar hopping. sad smo stigli u collingwood, pa sam uspjela da pogledam
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

i naravno, mnogo je drecaviji, sad kad sam ga vidjela, nidje veze

nego, mi svi iste boje imamo, cudo jedno
ili samo sve imamo preavise lakova? ok, ok, izvinjavam se, kako lakova moze biti previse  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

cici

Spasila si se na vreme komentarom :lol:

martina

Quote from: Glitter on August 29, 2014, 07:28:37 PM
usa essie su drugaciji rekla bih i formula i cetkica
al nije mi jasno, ova je ista-ista cetkica
ja u stvari mislim da moj problem s njima nije cetkica, nego formula. nekako su rijetke boje. ne znam jel to i izraz uopste
a divnih boja imaju
mada, lankomova cetkica je genijalna
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Zumbulica

Quote from: martina on August 29, 2014, 10:09:14 PM
al nije mi jasno, ova je ista-ista cetkica
ja u stvari mislim da moj problem s njima nije cetkica, nego formula. nekako su rijetke boje. ne znam jel to i izraz uopste
a divnih boja imaju
mada, lankomova cetkica je genijalna
I moj prvi utisak za Essie je bio da su retke boje, nije da ostavlja bas celava mesta ali mi prvo mazanje nije nikad dovoljno intenzivno  :think: Sad su mi potpuno ok.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....