Main Menu

Hocemo li da se rekreiramo?

Started by chokoladica, March 26, 2011, 12:39:13 PM

Previous topic - Next topic

chokoladica

Treba poceti na vreme sa dogovorima..Za pocetak, da li je neko zainteresovan da igramo tenis, kao nekad, u NS .. april/ maj ...? :))

AnaK

Ja se prijavljujem da dođem da gledam i navijam  :navijacice1:
Janko 23.7.2002.

chokoladica

Sad kad si odgovorila vidim temu :)  Ja planiram da igram..ali je jasno da ne mogu sama protiv sebe  :lol:

AnaK

Danas je pustnjikavo, nisu još dolazile Xe i poza :) Mi se slabo rekreiramo ovde  :-[

Rešismo enigmu :) :kiss1:
Janko 23.7.2002.

chokoladica

U njih dve se uzdam sto se tice  reketa, a sigurna sam da cu i pra-sence nagovoriti (tj da ce i ona jedva docekati )

Hvala ti :*

AnaK

Nema na čemu. Obavestite me PP-om kad zakažete meč, slabo navraćam ovde  :-X
Janko 23.7.2002.

Praslin

Ništa ne razumem.
Hoćete li stvarno da igrate tenis u NS?
Ja ću rado da dođem da navijam.  :clap:
Ne verujem da bi vredelo da pokušam da igram. Loša sam u kolektivnim sportovima i vrljava sa loptom.
Ali sam možda prebukvalno shvatila...  :-[

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Lani

Nisi prebukvalno shvatila, već su igrale ranije.  :clap:
Ja bih mogla da vas gledam i navijam.  :girl_haha:

chokoladica

Praslin, igrali smo mi ranije , pa to je nas mansardaopen turnir,hahaha. Naravno, niko od nas  nije nikakav profi teniser, sustina je u principu u zabavi (koju ja shvatam isuvise ozbiljno hhahaha) rekreaciji, druzenju, opustanju i tako. Meni prija da to bude u Ns, jer volim da se provozam do tamo ..malo dupence da vidi put. Primamo i navijace (ima mesta i z asedenje,hehehe)

AnaK

Janko 23.7.2002.

chokoladica

Vazi, ko prvi , njegovo mesto heheheh. Mislim..ako racunam tebe i sence, ostaje mi mesto za jos jednog :)

AnaK

Janko 23.7.2002.

nelly

Quote from: chokoladica on March 26, 2011, 05:38:29 PM
Vazi, ko prvi , njegovo mesto heheheh. Mislim..ako racunam tebe i sence, ostaje mi mesto za jos jednog :)
super skokni onda prvo po mene   :D
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

stacka

Tako rado, ali kako kad su mi svi vikendi zauzeti :girl_cray:
Jedino da proglasim mini odmor taj dan samo zbog tenisa :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco