Mobilni telefoni - koliko ih često mijenjate?

Started by emge, May 11, 2009, 09:24:09 AM

Previous topic - Next topic

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

Finalina

ima valjda :D , ali ja se u ovom slucaju koristim karticom  :girl_blum:  ...... pa sta mislis odakle ove fotke, sa kabla?  :rofl:

maripoza

Da znas da ti uopste nije fora da posle svega koristis karticu.  :-\    :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Finalina

nije, znam, zato i ne preterujem sa skidanjem :lol: 

AnaK

Janko 23.7.2002.

kalimero

i dalj esam u dilemi da li da kupim novi tel preko telenora i produzim ugovor ili da ukinem br kompletno i ostanem samo na sluzbenom..... :ces:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

mene je iskustvo naucilo da najvise kosta telefon koji se uzme na taj nacin  :crazy:

Finalina

kali, probaj da ostanes samo na sluzbenom, stvarno ume da bude skupo ovo sa paketima, kao sto kaze glitt, a i nosenje dva telefona meni je uvek :hm: ..... evo ja sam se posle vise od dve godine smilovala da udjem u tu kombinaciju samo zato sto sam vec odavno u mrezi sa privatnim brojem kojii imam vec dugo i pojavio se telefon koji zelim da koristim pored vec postojeceg (sluzbenog broja u mom privatnom telefonu :D

Xe

Svi se zale na te telefone iz paketa, zvanicno o tome pise i Udruzenje potrosaca.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

evo konkretno ja imam iskustva sa mts-om i vip-om
dugo sam  koristila postpaid pakete mts-a, iskustvo sa telefonima mi je  :crazy:
prvi fon se pokvario posle par meseci i zamenili su mi ga samo zato sto je problem bio sofverski, vec naredni telefon su izmuvali da ne poprave nego da poniste garanciju (mts inace sklapa ugovore na 24 meseca, a garancija za mob je 12, kod njih, ranije, a sad ne znam, je bilo pravilo da kad uzmu mobilni na popravku ne vracaju ga dok ne istekne onaj zakonski rok od 45 dana, za to vreme im placas racun i koristis broj, naravno ako imas drugi (svoj) telefon u koji ces staviti karticu.
Iskusvo sa vip-om mi je onako, nista bolje...Sklopila sam ugovor na 24 meseca, uzela fon i dobila na isti garanciju u trajanju ugovora. Nakon godinu dana, crkao je touch screen, ja sam uredno (i naivno) prvo odnela u vip, oni su ga uzeli, doduse dali mi neki zamenski (koji nisam umela da koristim  :crazy: ) i rekli da ce da mi se jave, ali da oni imaju taj cuveni rok od 45 dana za popravku ili zamenu aparata. Posle dve nedelje je stiglo obavestenje da dodjem u vip po telefon, da popravka telefona zahteva zamenu touch screen-a da ta usluga kosta 11600 dinara (inace trzisna vrednost novom telefona) i da mi pride ponistavaju garanciju, zbog toga sto su mi u telefonu nasli vlagu  :crazy:
Ja sam naravno uzela fon jer mi ne pada na pamet da im dam toliko love, ali garancija mi je ponistena, a racun im placam jos godinu dana...
epilog price sa fonom je odlazak u neki lokalni servis i zamena touch screen-a za hiljadu dinara, uslugu izvrsili u roku od 24 sata...

Meni je to skupa investicija, jer ako mi sad bespovratno crkne fon i dalje sam u obavezi da im placam paket, a da izdvojim novac za novi

Ira

Ja samo da upisem moju antireklamu za N71, cesto mu neki djavo fali.

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Lukina mama

Quote from: Elanor on November 02, 2010, 02:11:06 PM
meni je blackberry logika nedokuciva (ili odbojna), s mm-ovog telefona ne znam ni da telefoniram :-[
zato mi je iphone savrsen. iskreno, ne treba mi, ne koristim ni 1% onoga sta moze, ali ga ne bih menjala, niposto :girl_in_love:. i sledeci ce, kad se ova trojka pokvari biti iphone (tada vec 5 ili 6, verujem).
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

vidis a meni je obrnuto, probala sam Iphone i nije mi se nesto dojmio, volim blackberry torch, sto ima touch screen i sto ima tastaturu , inace ne bih  mogla da saljem poruke sa iphone.

pre sam imala onaj blackberry, sa rollonon i bio mi je super, ovaj novi nema taj rollon, nego samo kao kockicu ali ima istu funkciju.

ja u principu menjam telefone na 2 godine, kad mi istekne ugovor :D
Luka ,09 April 2005

Gost51

i dalje obozavam nokiu e52
godinu dana korisitim

Vockica

Ja imam C3 samo teget.Vrlo brzo se naviknes na tasdtaturu.Zadovoljna sam.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

linga

Moje iskustvo s telefonom iz paketa je odlicno.
bila sam na MTS pripejdu, s telefonom koji sam sama kupila. NIkad nisam trosila manje od 3. - 4.000 mesecno, plus fiksni.
Na VIP imam paket s pretplatom od 1.300 dinara (tu mi ne ulaze medjunarodne poruke i pozivi, placanje parkinga i slicno). I telefon Samsung koji sam platila 1.000 dinara. Telefon me odlicno služi, mada je touch screen i nije za seljanku poput mene  :rofl: a racun mi je oko 1.500 dinara mesecno plus fiksni NE KORISTIM uopste, platimo samo pretplatu.

Kad pogledas da ti za pristojan telefon treba bar 200 evra, a da ovamo za nikakve ili jako male pare dobijes takav, onda se on manje vise otplati za godinu, godinu i po...