Mobilni telefoni - koliko ih često mijenjate?

Started by emge, May 11, 2009, 09:24:09 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

vojka

nista se ja ne razumem oko tih kartica  :crazy:
samo da cestitam janku na novom telefonu  :clap: :kiss1:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Mirka

AnaK,
pogledah malo ipiše da su podržani formati
Podržani formati : aac, mp3, wma, H.264,

Ovaj aac je odličnog kvaliteta, a vrlo je visoka kompresija (da te ne lažem sad, zaboravila sam brojke).
Konvertuj pesme koje ga interesuju, pa još kad mu uzmeš dodatnu karticu staće tu i više nego što mu treba

Ako treba neka pomoć tu sam  :kiss1:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

AnaK

Kupili danas, hvala  :kiss1: Sad ima memorije za toliko pesama za koliko nema ideju :lol:  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Mnogo smo svi zadovoljni izborom. Nažalost, pre mesec dana su drugara iz susednog odeljenja prebili neki stariji i uzeli mu neki touch-screen telefon, pa je Janko shvatio da naše protivljenje skupom telefonu nije čista škrtost :lol: Ovaj telefon sam uzela u VIPu za dinar, i pretplatu od 400 i nešto dinara, za koju dobija limitirani kredit na 1.000 dinara (nisam ni znala da postoje te limitirane opcije, i mislim da su super za decu).
Janko 23.7.2002.

gasha

mi imamo limitirano 250 dinara, a ostalo moze da se dopuni kao pripejd, to je neki stari paket
odlicni su to paketi  za decu

i srecno sa novim telefonom
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

martina

ja kupila samsung galaxy III. svidja mi se, mada ne koristim ni 30% mogucnosti, mislim
ali navikla sam se da drndam po ekranu, nesto sam mislila da ce teze da ide
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

kalimero

ja sam do pre godinu dana koristila sluzbeni, a onda sam sebi nabavila NokiaC6 i za moje potrebe je vise nego dovoljna, htela sam qwerty tastaturu, to mi bila najbitnija karakteristika...usput je i touch, ali reaguje i na nokat, cackalicu i sl ... svi oko mene imaju samo touch-eve, meni kuckanje porukica na njima deluje jezivo...

e, sad, ono sto je minus, dobro bi mi dosao viber i tako neke glupovstine koje androidi imaju, ali eto, za sada mi nije neophodno a ostadoh verna nokii....  :girl_in_love:

Bata je nasledjivao moje, a onda je zimus izgubio telefon (kretenski, ispao mu iz džepa ispred kuce), pa je dobio samsung za dinar  :P na moj stari broj....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vojka

martina za novi telefon  :clap: :clap:
kali, ti kao moj tata, i on je verni poklonik nokie   :kiss1:
dok su meni blizi sony-jevi mobilni, sve je to stvar navike
mada sam stvarno vrlo zadovoljna mojim mob, evo vec drugu godinu :pljucka:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Glitter

ja sam bila grdan ljubitelj touch screen-a a onda dobila beli Blackberry za sluzbeni telefon koji ima qwerty pa sam postala ljubitelj qwerty-ja, a onda sam pre par nedelja dobila novi sluzbeni koji je Blackberry 9790 kombinacija touch-a i qwerty-ja...e sad je sve to potaman  :girl_in_love:

anelore

Ja cekam jun da mi istekne ugovor i da kupim novi telefon. Sada imam Samusung Galaxy II mini, mnogo mi je mali ekran za moje potrebe. Sa druge strane, vidim da su bolji telefoni nesto grozomorno skupi, i to ne samo u Telenoru, tako da uopste ne znam za sta cu da se opredelim.   :nokti2:

Ira

galaxy S3 je super, ima super opcija i ekran mu je super. Ja imam s2 i u decebru mi istiice ugovor,pa cu mislim da mijenjam a ovaj bi mogao milanu jer je njegov izgleda pri kraju....
MM ima dva broja jedan sluzbeni iprivatni br i ima samsung galaxy grand duos i extra je

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck