Mobilni telefoni - koliko ih često mijenjate?

Started by emge, May 11, 2009, 09:24:09 AM

Previous topic - Next topic

:ph34r:

Quote from: emge on May 12, 2009, 08:37:35 AM
Radi još uvijek, dao ga je prijatelju da nešto testira sa njim :D

Inače, našla sam ti ovdje:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/135/Nokia/6310i

Cijena sitnica :rofl:

A meni je nesto ruzna ta oduvijek....moj favorit je http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1/Nokia/6210

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

maxic

Stacka, kako ti je lijep ovaj rozLe tel ...

Ja ne znam da zakacim slike, probala, opet mi ne ide... Modele ne znam, znam samo da sam u poslednjih 4 god promjenila, Blackberry, onaj prvi veliki, i dva Iphona. Iphone me jos sluzi i nemam namjeru da ga skoro mjenjam.

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

stacka

Jeste lep, zaista, ja sam odlepila kad sam ga videla, ali nisam prezadovoljna kako radi... uzela sam ga jer na prethodnoj Nokiji nisam imala MMS i te fore a nemam ga ni sad, uopste ne znam na koju foru :blink: da li nesto na mojoj kartici nije podeseno kako treba ili na njemu, totalna mi je misterija :think:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

stacka

Pa stigao je meni sms od operatera u fazonu sad cemo vam poslati podesavanja bla truc i stvarno je stigao i ja tamo ispritiskala sve sto je trebalo ali trt - i dalje ne radi...  :ces:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

TINK

Ahh jedva nadjoh temu, nisam mogla pre da pisem jer nemam pojma kako mi se koji telefon zvao  :lol:. Sad sam proredila kupujem ih godisnje, ranije svakih par meseci, ko ce se setiti sta sam sve imala  :-[. Danas sam uzela novi, pa dok jos znam naziv da ga okacim  :lol:. Stare prosledjujem mojima  :)

TINK

E da, uvek kupujem Samsung ili Sony Ericson, nema sanse da mi se ijedan drugi svidi  :girl_in_love:. Mada mi je prvi cini mi se bio Nokia, pa Ericson  :ces:.Tad nije bilo SE i Samsunga  :) 

janavi

častila sam se danas, kupila ovakav

beli, diiivan je :diva:

Dawn

Super Janavi, fino izgleda(iako ne volim SE) :)

janavi

bio je ovaj ili ona nokia kakav je emge kupila, al onaj mi baš izgleda muški, pa ga propustih ;)

Unabebili

Namalerisala sam :rofl:

Dobila na poklon ovaj model pre 2 dana i uopste ne mogu da se snadjem s istim :-[

I sve me sramota od darodavca ( rodjak MM koji nam se nesto "oduziva" za neku uslugu) :-[

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

disco2000

Prvi kupila 2003. Neki Erikson.
2005. kupila drugi mob, Nokia... jer se ovaj skroz pokvario. I jos uvek ga imam.

emge

Quote from: janavi on May 25, 2009, 04:01:31 PM
bio je ovaj ili ona nokia kakav je emge kupila, al onaj mi baš izgleda muški, pa ga propustih ;)

Koji izgleda muški :lol:
Kakva rečenica :bighug:

janavi